

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θρηνεί την απώλεια του Δρ. Δρόσου Μιχαηλίδη από τη Δερύνεια, που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 70 χρονών.
Ο Δρ. Δρόσος Μιχαηλίδης υπήρξε πιστός ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ, κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας, με μεγάλη συνεισφορά και στην εκστρατεία οικονομικής σωτηρίας της ομάδας το 2013, με το όνομά του να αναγράφεται στην Αψίδα που βρίσκεται στο «Ηλίας Πούλλος».
Η ΟΜΟΝΟΙΑ θρηνεί την απώλεια του Δρ. Δρόσου Μιχαηλίδη από τη Δερύνεια, που απεβίωσε το περασμένο Σάββατο σε ηλικία 70 χρονών. pic.twitter.com/JbBfXurEft
— OMONOIA FC (@OMONOIAfootball) February 19, 2024


![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Καϊράτ [Φωτογραφίες / Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Omonoia-TeleutaiaProponisi-Kairat-238x178.jpg)






![ΟΛΑ ΠΡΑΣΙΝΑ Ε.15 | Χριστόφορος Χριστοφόρου: «ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο» [BINTEO]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/OlaPrasina.E15-ChristoforosChristoforou-300x194.jpg)
![Ατάκα για Μασούρα: «Είναι ένα κεφάλαιο μόνος του… σαν ένα μικρό παιδί» [Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/05/FIesta-Paiktes-2026NIC_3552-100x75.jpg)







![Ολοκληρώνει για το παιχνίδι με την Καϊράτ [Φωτογραφίες / Βίντεο]](https://omonoianews.com/wp-content/uploads/2026/07/Omonoia-TeleutaiaProponisi-Kairat-100x75.jpg)
