Home TOP NEWS Με φάρο το τελευταίο “διπλό” στο στάδιο “Αλφαμέγα”

Με φάρο το τελευταίο “διπλό” στο στάδιο “Αλφαμέγα”

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (25/02) με αντίπαλο τον Άρη Λεμεσού, το οποίο θα γίνει στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.


Το σύνολο του Τσέντιλ Ρέκνταλ θα τα πει για τέταρτη φορά μέσα στην σεζόν τον Λεμεσιανό σύλλογο και θα αναζητήσει κόντρα σε αυτόν την πρώτη του νίκη η οποία αν έρθει θα είναι πάρα πολύ σημαντική.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε ήδη μία φορά στο Σούπερ Καπ και δύο φορές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον Άρη την φετινή σεζόν. Στα παιχνίδια που προαναφέραμε μέτρησε δύο ήττες και μια ισοπαλία, ενώ και την περσινή σεζόν η ΟΜΟΝΟΙΑ μέτρησε μόνο μία ισοπαλία απέναντι στην “ελαφρά ταξιαρχεία”.

Η ομάδα μας λοιπόν, θα ταξιδέψει την Κυριακή στη Λεμεσό και στο στάδιο “Αλφαμέγα” με φάρο το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, στο συγκεκριμένο γήπεδο όπου κατάφερε να πάρει το “διπλό” πετυχαίνοντας και την παρθενική της νίκη στο νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να μπουν στο γήπεδο την ερχόμενη Κυριακή με το “μαχαίρι στα δόντια” να διεκδικήσουν τη νίκη που θα μας επιτρέψει να ξεκινήσουμε το “δεξί” την προσπάθεια μας στα πλέι – οφ του πρωταθλήματος.