Home TOP NEWS Μήνυμα προς διοίκηση για το θέμα προπονητή

Μήνυμα προς διοίκηση για το θέμα προπονητή


Είναι για την ομάδα, για τους ποδοσφαιριστές, ενδεχομένως και για τον κόσμο, ότι χειρότερο στην φάση που βρισκόμαστε να μην γνωρίζουν πως συνεχίζει η ομάδα σε ότι αφορά στο κομμάτι προπονητής.

Η φημολογία είναι έντονη και  θέλει τη διοίκηση να έχει αποφασίσει αλλαγή του Ρέκνταλ. Μάλιστα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αξιολόγηση ονομάτων, στα γκρουπ των φίλων της ομάδας άρχισε και η ονοματολογία κι ενώ οι ποδοσφαιριστές πρέπει να συγκεντρωθούν για την συνέχεια και την ολοκλήρωση της σεζόν.

Διακυβεύονται τα εισιτηρία που οδηγούν στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή είναι ρεαλιστικός στόχος τόσο μέσω του πρωταθλήματος, αλλά και μέσω του κυπέλλου και η αβεβαιότητα που επικρατεί δεν είναι κι ότι καλύτερο.

Οπότε η άποψη μας είναι πως ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει άμεσα. Αν θα πάμε σε αλλαγή προπονητή, θεωρούμε αυτονόητο ότι μιλάμε για υπηρεσιακό αφού ακόμα Αθλητικός Διευθυντής δεν προσλήφθηκε, τότε δεν έχουμε μέρες για χάσιμο. Αν θα συνεχίσουμε με τον Ρέκνταλ θα πρέπει να βγει επίσημα η διοίκηση να το ξεκαθαρίσει για να καθαρίσει το θολό τοπίο.

Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη καμπή της χρονιάς και όλο αυτό κάθε άλλο παρά βοηθά. Ας ενεργήσουμε άμεσα και αποφασιστικά.