Home TOP NEWS Υπό τις οδηγίες Αναστασίου συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Υπό τις οδηγίες Αναστασίου συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει Άρη

Από χθες η ΟΜΟΝΟΙΑ πέρασε στην εποχή του Ελλαδίτη τεχνικού, Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος ήρθε για να καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας μέχρι το τέλος της σεζόν και στην συνέχεια θα συνεχίσει τα καθήκοντα του στην ομάδα ως Σύμβουλος Στρατηγικού Ποδοσφαιρικού Σχεδιασμού.


Οι ποδοσφαιριστές μας λοιπόν από σήμερα προπονούνται για το επόμενο τους παιχνίδι το οποίο θα είναι με τον Άρη Λεμεσού για την 1η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA, υπό τις οδηγίες του κ. Αναστασίου.

Ο Ελλαδίτης κόουτς καλείται σε αυτές τις λίγες προπονήσεις που θα ακολουθήσουν για την ομάδα μας μέχρι το παιχνίδι να ανέβασει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του και να τους προετοιμάσει κατάλληλα, έτσι ώστε την ερχόμενη Κυριακή να παρουσιαστούν στο γήπεδο για να πάρουν το τρίποντο απέναντι στον Λεμεσιανό συλλόγο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιάννης Αναστασίου δεν θα μπορεί να υπολογίζει τους Ψάλτη, Μπασιρού και Σίμιτς που είναι τραυματίες, ο Λανγκ θα είναι κανονικά στην διάθεση του, ενώ κι άλλοι ποδοσφαιριστές θα είναι στην διάθεση του Ελλαδίτη τεχνικού, ο οποίος θα κληθεί την Κυριακή να παρουσίασει κάτι καλό για να μπορέσει να φύγει η ομάδα με το “διπλό” από την Λεμεσό.