Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε να βλέπουμε” (audio)

“Αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε να βλέπουμε” (audio)

img_1928


Οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θέλουν η ομάδα να έχει ανάλογη συνέχεια και συνέπεια στην προσπάθεια των καλών εμφανίσεων τους, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος του πρωταθλήματος. Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε ο Αντρέας Δημητρίου, μιλώντας το μεσημέρι στο ΑΣΤΡΑ.

Για την καλύτερη άμυνα
Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι, και φαίνεται ότι αποδίδει η δουλειά. Είναι κάτι που μας ικανοποιεί. Για να συνεχίσουμε να έχουμε την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, χρειάζεται να συνεχίσει η δουλειά. Γενικά φαίνεται η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Όλα αυτά μας γεμίζουν με δύναμη, έτσι ώστε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για υλοποίηση του στόχου.

Για την αποτελεσματικότητα της ομάδας
Η ομάδα είχε το στοιχείο της αποτελεσματικότητας, οι παίκτες ήταν πειθαρχημένοι, αφοσιωμένοι και συγκεντρωμένοι. Η ομάδα ξεκίνησε να σταθεροποιεί σε ψηλά επίπεδα την απόδοση της. Μόνο εάν παραμείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι θα μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Ο προπονητής μας τόνιζε συνεχώς πως χρειάζεται βελτίωση στην αποτελεσματικότητα και είναι ευχάριστο που ήρθαν 6 γκολ και από παίκτες που δεν είχαν πετύχει μέχρι σήμερα. Αυτή την ΟΜΟΝΟΙΑ θέλουμε να βλέπουμε.

Για την Σαλαμίνα
Στο ποδόσφαιρο κρίνεσαι πάντα για το σήμερα, βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, μια ομάδα πολύ ικανή που κέρδισε ΑΕΚ, ΑΕΛ και παραλίγο το Αποέλ. Ο κόσμος απολαμβάνει την ομάδα και θα είναι εκεί την Κυριακή. Περιμένουμε περισσότερο κόσμο απ΄ότι είχαμε με την ΑΕΚ. Τα μηνύματα για την παρουσία του είναι ενθαρρυντικά.

Ακούστε τις δηλώσεις: