Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η δυναμική κτίζεται με νίκες

Η δυναμική κτίζεται με νίκες

img_1824


Όταν πέρσι η ΟΜΟΝΟΙΑ απέκτησε δυναμική αντάξια του μεγέθους της, έμοιαζε με τραίνο ασταμάτητο. Τεσσάρες στην Ανόρθωση, τριάρα στο Αποέλ, νίκες εντός και εκτός στα ντέρμπι, χαλαρά απογεύματα με μικρομεσαίες ομάδες. Κάτι τέτοιο ευελπιστεί να κάνει και φέτος, με τη διαφορά πως πέρσι η βαθμολογική διαφορά από τη κορυφή είναι πολύ μικρότερη.

Για να κτίσει πάντως μια ομάδα δυναμική, χρειάζονται συνεχόμενες νίκες με καλές εμφανίσεις. Οι πράσινοι βρίσκονται δίχως αμφισβήτηση σε καλό δρόμο, όμως τα περιθώρια βελτίωσης είναι ακόμα μεγάλα. Το πρόγραμμα προσφέρεται και εκείνο που χρειάζεται από δω και μπρος, είναι συγκέντρωση, σοβαρότητα και αυτοπεποίθηση. Αν τα διαθέτουμε σε κάθε παιχνίδι όλα τα άλλα θα έρθουν.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, να εκμεταλλευτεί ότι για τις επόμενες 5 αγωνιστικές, έχει το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις. Τα προβλήματα μας είναι ακόμα εκεί, όμως ποδόσφαιρο είναι αυτό, όσο κερδίζεις αγώνες, κερδίζεις και χρόνο για να διορθώσεις τις αδυναμίες σου, να κλείσεις τις τρύπες σου. Η νίκη κόντρα στη Σαλαμίνα, όπως και εκείνες μετά από αυτήν, είναι επιβεβλημένες.