Home TOP NEWS Χωρίς ανάσα και με αγωνιστικά θέματα η προετοιμασία για τον προημιτελικό

Χωρίς ανάσα και με αγωνιστικά θέματα η προετοιμασία για τον προημιτελικό


Με πολύ καλή ψυχολογία θα προετοιμαστεί η ομάδα για τον αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΖ. Η νίκη χθες βράδυ επί του Άρη φέρνει ηρεμία και ανεβάζει την αυτοπεποίθηση στο «Ηλίας Πούλλος», λίγες μέρες πριν πάμε στον προημιτελικό κυπέλλου με την ομάδα του Ζακακίου. Κανένας δεν υποτιμά το παιχνίδι αφού πρόκειται για διοργάνωση η οποία προσφέρεται για εκπλήξεις, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μονό αγώνα.

Από σήμερα θα αρχίσει η προετοιμασία για το παιχνίδι της Τετάρτης. Χθες προέκυψαν κάποια προβλήματα με τραυματισμούς. Ο Σιπριάνο έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Χωλαίνοντας αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και ο Χαράλαμπος. Έγινε αλλαγή και ο Μάθιους όμως δεν έγινε αντιληπτό αν ήταν αναγκαστική η αλλαγή του. Θυμίζουμε ότι χθες έλειπαν επίσης οι μόνιμοι απόντες Μπασιρού, Σίμιτς και Ψάλτης ενώ σύμφωνα με την ενημέρωση πρόβλημα αντιμετώπισε ο Στεπίνσκι και δεν δυμπεριλήφθηκε στο φύλλο αγώνος.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα βάλει κάτω τα αγωνιστικά δεδομένα και θα αρχίσει να καταρτίζει το πλάνο του για τον προημιτελικό. Ουσιαστικά σήμερα και αύριο θα προπονηθεί η ομάδα για να προετοιμαστεί για το παιχνίδι και πάμε… χωρίς ανάσα για να κάνουμε την προσπάθεια πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου.