Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να τους κόψει τον αέρα

Να τους κόψει τον αέρα

img_0988


Το πιστεύουν στη Νέα Σαλαμίνα και το έκανε ξεκάθαρο ο αρχηγός τους Γιάννης Ταραλίδης. “Σεβόμαστε την ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι μεγάλη ομάδα και ιστορική, αλλά πάμε στο ΓΣΠ να πάρουμε κάτι θετικό. Μπάλα παίζει η ψυχή και ποιος το θέλει πιο πολύ”, ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Ελλαδίτη. Δικαιούνται να έχουν απαιτήσεις οι Αμμοχωστιανοί, η εικόνα τους ως τώρα είναι θετική και αποδεδειγμένα είναι σκληρό καρύδι.

Από τη στιγμή όμως που παίζουν με την ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν είναι και τόσο στο χέρι τους. Η Σαλαμίνα θα θέλει να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι, να το φέρει στις λεπτομέρειες και να προσπαθήσει να γύρει την πλάστιγκα με το μέρος της. Για να φτάσει όμως το ματς ως εκεί, πρέπει να το επιτρέψουν οι παίκτες του Τόνι Σαβέφσκι. Αν συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, ο αντίπαλος θα πρέπει να ψάξει την ανάκαμψη από βδομάδας.

Ψυχή και διάθεση είπε ο Ταραλίδης. Όση ψυχή και όση διάθεση βάλουν  αυτοί στο παιχνίδι, η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να βάλει τα διπλάσια. Έτσι κι αλλιώς σε ποιότητα οι πράσινοι υπερτερούν, το παιχνίδι θα εξελιχθεί σε ντέρμπι μόνο αν το επιτρέψουν με τον τρόπο που θα αγωνιστούν.