Home TOP NEWS “Κατασκηνώνει” στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ το επόμενο διάστημα!

“Κατασκηνώνει” στο ΓΣΠ η ΟΜΟΝΟΙΑ το επόμενο διάστημα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ προετοιμάζεται για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΖ το οποίο θα γίνει αύριο την Τετάρτη (28/02) στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Coca – Cola.


Το αυριανό ματς θα είναι το πρώτο από τα έξι παιχνίδια που η ομάδα μας θα δώσει στο ΓΣΠ αυτό το διάστημα, στην συνέχεια θα ακολουθήσουν αυτά με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ για την 2η και 3η αγωνιστική των πλέι – οφ του πρωταθλήματος CYTA.

Με τον Αποέλ η ομάδα μας θα είναι τυπικά φιλοξενούμενη ωστόσο δεν θα φύγει από την Λευκωσία και μετά θα έρθουν τα δύο παιχνίδια με Πάφο FC και Άρη Λεμεσού για την 5η και 6η αγωνιστική των πλέι – οφ τα οποία επίσης η ΟΜΟΝΟΙΑ θα τα δώσει εντός έδρας.

Ουσιαστικά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα φύγει ξανά από την πρωτεύουσα για να αγωνιστεί εκτός έδρας την 7η αγωνιστική των πλέι – οφ με την Ανόρθωσης, στην συνέχεια θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ στο “ΑΕΚ Αρένα” για την 8η αγωνιστική και θα επιστρέψει ξανά στο ΓΣΠ για το παιχνίδι με τον Αποέλ στην 9η αγωνιστική.

Με εξαίρεση λοιπόν, το παιχνίδι με τον Αποέλ που η ομάδα δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, τα επόμενα παιχνίδια θα είναι μια καλή ευκαιρία για το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου να εκμεταλλευτεί το “σπίτι” του και να διεκδικήσει όσους περισσότερους βαθμούς σε αυτό για να μπορέσει να πετύχει τους στόχους της.

Φυσικά η προσοχή για την ομάδα μας την δεδομένη στιγμή είναι το παιχνίδι με την ΑΕΖ για τα προημιτελικά του κυπέλλου, όπου κύριο μέλημα είναι η πραγματοποιήση μια καλής εμφάνισης και παράλληλα η νίκη, με την οποία θα μπορέσει να εξασφαλίσει πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Τα παιχνίδια της ομάδας μας:

ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΖ (Προημιτελική φάση του κυπέλλου)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Ανόρθωση (2η αγωνιστική των πλέι – οφ)
ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ (3η αγωνιστική των πλέι – οφ)
Αποέλ – ΟΜΟΝΟΙΑ (4η αγωνιστική των πλέι – οφ)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Πάφος FC (5η αγωνιστική των πλέι – οφ)
ΟΜΟΝΟΙΑ – Άρης (6η αγωνιστική των πλέι – οφ)