Home TOP NEWS Αύριο κάνουμε το αυτονόητο κι από κει και πέρα μόνο ντέρμπι!

Αύριο κάνουμε το αυτονόητο κι από κει και πέρα μόνο ντέρμπι!


Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποια εκ των δύο ομάδων είναι αύριο στο ΓΣΠ φαβορί για νίκη και πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει σίγουρα τον πρώτο λόγο και αν κάνει αύριο το αυτονόητο τότε θα είναι το βράδυ της Τετάρτης στην επομενη φάση. Θυμίζουμε πως πρόκειται για μονό παιχνίδι με την ισοπαλία να οδηγεί στην παράταση και ακολούθως στα πέναλτι. Και τέτοια παιχνίδια προσφέρονται για εκπλήξεις. Οπότε πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Αύριο λοιπόν θα πρέπει να κάνουμε ως ομάδα το καθήκον μας και από κει και πέρα να κοιτάξουμε μπροστά έχοντας στο πρόγραμμα μας μόνο ντέρμπι. Τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο.

Τα άλλα ζευγάρια των προημιτελικών είναι Ανόρθωση-Άρης, Νέα Σαλαμίνα-Πάφος και Απόλλων-ΑΕΚ.

Σίγουρα πρέπει να αλλάξει η εικόνα της ομάδας σε αυτό το τελευταίο στάδιο της σεζόν. Έγινε μία με τον Απόλλωνα, έγινε δεύτερη με τον Άρη, ε δεν θα γίνεται συνέχεια.

Εμφανίσεις όπως την προχθεσινή στο «Αλφαμέγα» συνήθως συνοδεύουν ήττες. Ήμασταν τυχεροί, αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να ξυπνήσουμε για μπορέσουμε να είμαστε διεκδικητικοί στα παιχνίδια που έρχονται.