Home SPORTS NEWS Οζίλ: «Ζοζέ, η φανέλα μου για εσένα» (photos)

Οζίλ: «Ζοζέ, η φανέλα μου για εσένα» (photos)


Ο «Special One» έφυγε απο το Έμιρεϊτς με τη θριαμβευτική νίκη και την φανέλα του Οζίλ! Διπλή συγκίνηση για τον Ζοζέ Μουρίνιο, αφού όχι μόνο νίκησε την Άρσεναλ στο γήπεδό της με 2-0, «χαρίζοντας» άλλη μία ήττα στον αντίζηλό του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά ο Οζίλ του έδωσε και ως ενθύμιο τη φανέλα του!

Ο Γερμανός έπαιξε για λίγο στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Άρσεναλ με την Τσέλσι για το Λιγκ Καπ το βράδυ της Τρίτης (29/10), χωρίς ωστόσο να καταφέρει να άλλαξει το αποτέλεσμα του αγώνα για την ομάδα του. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Οζίλ πήγε στον Μουρίνιο, τον αγκάλιασε θερμά και του χαρίσε τη φανέλα. Ο Ζοζέ παραμένει για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητος απέναντι στον Αρσέν Βενγκέρ (πέντε νίκες και τέσσερις ισοπαλίες ο απολογισμός από τις μεταξύ τους αναμετρήσεις).

Ο Μουρίνιο ήταν προπονητής του Οζίλ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Όταν ο Oζίλ έκανε τη μεταγράφη του στην Άρσεναλ για 42,5 εκατομμύρια λίρες, ο προπονητής του έστειλε μήνυμα για να τον συγχαρεί. «Καλώς ήρθες στο Λονδίνο» ήταν το μήνυμα του Ζοζέ όπως αποκάλυψε ο ποδοσφαιριστής.

Μετά απο τέτοια θερμή αγκαλιά με τον Μουρίνιο, μάλλον ο Βενγκέρ θα έχει τον Oζίλ στον πάγκο για κάποιο διάστημα…

Η θριαμβευτική έξοδος του Ζοζέ απο το Έμιρεϊτς και με… «λάφυρο» τη φανέλα του «κανονιέρη» Εζίλ

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr