Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ FCL: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και πρέπει να είναι ΠΑΝΤΟΥ”

FCL: “Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και πρέπει να είναι ΠΑΝΤΟΥ”


Ομοϊδεάτες ,Ομοϊδεάτισσες.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι και πρέπει να είναι ΠΑΝΤΟΥ. Πρέπει όλοι μαζί να αγκαλιάσουμε και τα υπόλοιπα αθλήματα πέραν του ποδοσφαίρου.

Δυστυχώς τις πρώτες αγωνιστικές είδαμε παιχνίδια των ομάδων futsal και πετοσφαιρας να γίνονται μεταξύ συγγενών και φίλων.

Ως οργανωμένοι έχουμε την ευθύνη να παρακινήσουμε και να φέρουμε στο γήπεδο τον μεγάλο πράσινο λαό, να δώσει άλλη δυναμική στις ομάδες μας και να είναι φόβητρο για τους αντίπαλους.

Αρχής γενομένης από απόψε η ομάδα futsal,η ομάδα που μας κάνει περήφανους, μας χρειάζεται να είμαστε όλοι εκεί στον αγώνα με τον Ararat και σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της για να μας κάνει για άλλη μια φορά περήφανους , να κατακτήσει με την βοήθεια μας και το φετινό double,το τέταρτο συνεχόμενο ,εκμηδενίζοντας τα οποιαδήποτε όνειρα των χτιτζιων που θυμήθηκαν τώρα πως υπάρχει και το futsal.

Αύριο έχει σειρά η ομάδα πετοσφαιρας ομάδα μας δίνει ένα πολύ δύσκολο αγώνα απέναντι στους μαθητές της ανόρθωσης. Πρέπει να κάνουμε το γήπεδο καμίνι για να πάρουμε την δεύτερη συνεχόμενη μας νίκη. Η ομάδα μπορεί ακόμα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αρκεί να στηριχτεί από τον μεγάλο πράσινο λαό.

Το Δ.Σ του FAN CLUB 9 LAKATAMIAS καλεί τα μέλη του και όλο το πράσινο λαό να γεμίσει τα κλειστά, να κάνει για άλλη μια φορά show και party στους αντίπαλους και να δείξουμε περήφανα το αυτονόητο ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ-ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ.

Επίσης την Κυριακή η πορεία του συνδέσμου αναχωρεί από το fan club στις 5 για το ΓΣΠ για τον αγώνα της αγαπούλας με την Σαλαμίνα. Όλοι εκεί.

Εν κατακλείδι, το Δ.Σ του FAN CLUB 9 LAKATAMIAS εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του αδελφού μας Μάριου που έχασε τόσο πρόωρα την ζωή του. Στους προαναφερθέντες αγώνες της ομάδας μας, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στα κλειστά, τα μέλη του συνδέσμου θα παραστούν με μαύρα.

ΑΙΩΝΙΑ ΣΟΥ Η ΜΝΗΜΗ ΑΔΕΛΦΕ
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

Δ.Σ FAN CLUB 9 LAKATAMIAS 31/10/13