Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φορτσάρουμε για ΓΣΠ καμίνι!

Φορτσάρουμε για ΓΣΠ καμίνι!

sak_3257


Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της ομάδας, στην τελική ευθεία και ο υπέροχος ΛΑΟΣ της! Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής εξελίσσεται μέχρι στιγμής πολύ καλά και όπως φαίνεται το ΓΣΠ θα ζήσει ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΕΣ στιγμές. Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και θεωρούμε δεδομένο πως όσο πλησιάζει η ώρα έναρξης, τόσο θα αυξάνονται και οι ρυθμοί πωλήσεως των εισιτηρίων.

Σχετικά με την προσέλευση του κόσμου μίλησε χθες και ο Αντρέας Δημητρίου στο περιθώριο της διάσκεψης του Σαβέφσκι, κάτι που δείχνει πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ πιστεύουν σε κοσμοσυρροή και η αλήθεια είναι πως την έχουν και ανάγκη.  “Ο τελικός αριθμός θα καθοριστεί από τον κάθε Ομονοιάτη. Δηλαδή είναι στο χέρι του κάθε Ομονοιάτη να αυξήσει τον αριθμό προσέλευσης του κόσμου την Κυριακή στο γήπεδο.Ο κόσμος έχει πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει σε αυτό ούτως ώστε να σπρώξουμε την ομάδα στο να κερδίσει το παιχνίδι”, ήταν τα χαρακτηριστικά του λόγια και πλέον το μπαλάκι είναι σε κάθε ένα από εμάς.

Πιο κάτω για άλλη μια φορά οι λεπτομέρειες για την προπώληση:

• Green Boutique (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή από τις 09:00-13:00 και 15:00-18:30, Τετάρτη και Σάββατο 09:00-14:00)
• Online από την επίσημη ιστοσελίδα, www.omonoia.com.cy

Οι τιμές των εισιτηρίων:
• Ενιαίο: 10 ευρώ
• Παιδικό 1 ευρώ