Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Το δράμα του Νέτο και η προσαρμογή του Σκάρα

Το δράμα του Νέτο και η προσαρμογή του Σκάρα


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε ο Γιόζεφ Τζούριακ στη σελίδα μας, η συζήτηση εστίασε σε κάποια στιγμή στους συμπαίκτες που ξεχωρίζει ο Μαγυάρος στράικερ. Ανάμεσα τους ήταν και ο Ντεντίμ Τούτιτς, για τον οποίο είπε:

Η προσθήκη του Σαββίδη έδωσε ώθηση στην ομάδα, καθώς επίσης το ανέβασμα του Τούτιτς, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, λόγω του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία. Θυμάμαι ήταν πολύ λυπημένος, δεν μπορούσε να κοιμηθεί. Την επόμενη χρονιά όμως ήταν εξαιρετικός.

Ο Τούτιτς από τη δεύτερη χρονιά και μετά ήταν εξαιρετικός και έγινε ένα από τα κορυφαία δεκάρια που πέρασαν από την ΟΜΟΝΟΙΑ και το κυπριακό πρωτάθλημα γενικότερα. Παρέμεινε δε πιστός στρατιώτης της ομάδας για πολλά χρόνια ακόμα.

Λίγε μέρες αργότερα, για τα προβλήματα προσαρμογής του μίλησε και ο Άνθονι Σκαραμοτσίνο που είπε πως φίλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήθελαν να τον στείλουν πίσω στη Γαλλία! Είπε χαρακτηριστικά ο Γάλλος:

Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, ειδικά με τη γλώσσα. Μιλούσα κυρίως αγγλικά ενώ η πίεση ήταν πρωτόγνωρη για μένα. Μετά τους πρώτους 6 μήνες μου, αρκετοί οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήθελαν να με στείλουν πίσω στη Γαλλία! Οι επόμενοι 6 όμως κύλησαν εξαιρετικά και ξαφνικά όλοι ήθελαν να ανανεώσω.

Ο Σκάρα σήμερα είναι ένας από τους πιο σταθερούς και αγαπητούς παίκτες στην ομάδα! Είναι όντως ιδιαίτερα αγαπητός και με την απόδοση του έχει δώσει ασφάλεια στα αριστερά.

Σίγουρα θα έχετε καταλάβει που το πάμε. Δεν βγαίνουν σε καμιά ομάδα όλες οι μεταγραφές. Κάποιοι μπαίνουν αμέσως στο πετσί της ομάδας, άλλοι θέλουν το χρόνο τους, άλλοι δεν παίζουν ποτέ. Τα παθήματα μας στο παρελθόν είναι πολλά και ελπίζουμε να μάθαμε: πριν σκαρτάρουμε ένα παίκτη, ας του δώσουμε την ευκαιρία να αποδείξει τι αξίζει!