Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ανανέωση του Γιώργου το μεγάλο στοίχημα

Η ανανέωση του Γιώργου το μεγάλο στοίχημα

img_7200


Εξαιρετικός ήταν στον αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα ο Γιώργος Εφραίμ. Η απόδοση του αρχηγού ήρθε να υπενθυμίσει σε όλους τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο, αλλά και ότι το καλοκαίρι του ’14 εκπνέει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας. Η ανανέωση του, αποτελεί το μεγάλο στοίχημα για το σωματείο μας, αφού αποτελεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του, αλλά και ένα άνθρωπο που ο κόσμος πλέον νιώθει δικό του.

Ο ίδιος το έχει δείξει πάντως πως θέλει να μείνει. Το έχει δείξει με τα λόγια του, με την αποδοχή του περιβραχιόνιου του αρχηγού, αλλά και με την απόδοση του μέσα στο γήπεδο τις τελευταίες εβδομάδες. Την νιώθει την ΟΜΟΝΟΙΑ, ο Εφραίμ και είμαστε πεπεισμένοι πως προτεραιότητα του είναι να ανανεώσει. Πρέπει λοιπόν να του δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις και εγγυήσεις, είτε από αυτό το συμβούλιο είτε από το επόμενο και να τελειώνει το θέμα.

Σε μια εποχή που οι καλοί Κύπριοι είναι μετρημένοι, ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ανάγκη ένα ποδοσφαιριστή και ένα άνθρωπο της ποιότητας του Εφραίμ. Όσο πιο γρήγορα κλείσει αυτό το θέμα λοιπόν, τόσο το καλύτερο. Αν μη τι άλλο για να μην αρχίσουν οι καλοθελητές να διαδίδουν ανυπόστατες φήμες πάλι. 10 φορές τον έκλεισαν ως τώρα στο Αποέλ.