Home SPORTS NEWS Ξεσκαρτάρισμα στο Champions League

Ξεσκαρτάρισμα στο Champions League


Η τέταρτη αγωνιστική του champions league όπως κάθε χρονιά αναμένεται να κάνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο για τη συνέχεια αφού πολύ πιθανόν να έχουμε τις πρώτες ομάδες που θα τσεκάρουν το εισιτήριο για τους 16.

Σήμερα το μενού εκτός από το ματς του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, εμπεριέχει και το ντέρμπι της Γιουβέντους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως κι άλλα ενδιαφέροντα παιχνίδια.

1ος Όμιλος

Η Σοσιεδάδ μπορεί να βρίσκεται, άδικα κατά τη γνώμη μας γιατί έχει παίξει καλό ποδόσφαιρο, στην τελευταία θέση του ομίλου, όμως δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για την Γιουνάιτεντ. Και ιδιαίτερα αυτήν την Γιουνάιτεντ που προβληματίζει με την απόδοσή της φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι Βάσκοι προέρχονται από νίκη στο ματς με την Οσασούνα και δείχνουν σε καλή κατάσταση με τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι «Κόκκινοι διάβολοι» έπαιξαν καλά κόντρα στη Φούλαμ αφήνοντας ίσως για πρώτη φορά ικανοποιημένο τον Μόις. Ο Σκωτσέζος δεν υπολογίζει στους Κάρικ, Έβανς και Ράφαελ, σε αντίθεση με τους Εβρά, Γουέλμπεκ και Κλέβερλι που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Η Σαχτάρ είναι αγνώριστη σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν, όχι μόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο πρωτάθλημα της. Είναι χαρακτηριστική η ήττα που γνώρισε από την Βόλιν με 2-0, ομάδα που παλεύει για τη σωτηρίας της. Δεν είμαστε βέβαιοι ότι θα καταφέρει να πάρει ρεβάνς για το βαρύ 4-0 της προηγούμενης αγωνιστικής. Οι “ασπιρίνες” προέρχονται από την ήττα-σοκ με 1-0 από την Άιντραχτ Μπράουνσβαϊγκ στη Μπουντεσλίγκα, ωστόσο ο Σάμι Χίπια θα επαναφέρει στην αρχική ενδεκάδα του Κίσλινγκ, Σαμ και Μπέντερ που ξεκουράστηκαν.

To πρόγραμμα:
Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μαν. Γιουνάιτεντ
Σαχτάρ Ντόνετσκ-Λεβερκούζεν

Βαθμολογία:
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (8-5)
3. Σαχτάρ 4 (3-5)
4. Σοθιεδάδ 0 (1-5)

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Λεβερκούζεν-Μαν. Γιουνάιτεντ, Σαχτάρ-Σοσιεδάδ.

2ος Όμιλος

Μονόδρομος είναι η νίκη για τη Γιουβέντους που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία από τη Γαλατά και θέλει να παραμείνει κοντά της πριν το μεταξύ τους ματς στη Τουρκία. Με το ενάμιση πόδι στην επόμενη φάση είναι η Ρεάλ, που ζορίστηκε πολύ απέναντι στη “Μεγάλη Κυρία” στη Μαδρίτη και παραδοσιακά δυσκολεύεται στην Ιταλία. Ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο-λόγω της αποβολής του στο «Μπερναμπέου» Κιελίνι, ενώ στον αντίποδα ο Κάρλο Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Κοεντράο, αλλά είναι διαθέσιμος πλέον ο Τσάμπι Αλόνσο.

Στη Δανία η Κοπεγχάγη υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ, με τους πρωταθλητές Τουρκίας να θέλουν να αποφύγουν ό,τι έπαθε η Γιουβεντους. Ανεβαίνει τις τελευταίες εβδομάδες η Κοπεγχάγη που είναι 4η στο πρωτάθλημά της. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Μαντσίνι, στο πρωτάθλημα έκανε την 3η σερί νίκη της με αντίπαλο την Κόνιασπορ με ανατροπή καθώς βρίσκονταν πίσω στο σκορ από το 16ο λεπτό.

To πρόγραμμα:
Γιουβέντους-Ρεάλ Μαδρίτης
Κοπεγχάγη-Γαλατάσαραϊ

Βαθμολογία:
1. Ρεάλ 9 (12-2)
2. Γαλατάσαράι 4 (6-9)
3. Γιουβέντους 2 (4-5)
4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Ρεάλ Μαδρίτης-Γαλατάσαραϊ, Γιουβέντους-Κοπεγχάγη

3ος Όμιλος

Για το ματς του Ολυμπιακού σας το ρεπορτάς σας το μεταφέρει ο Χρήστος Μεγγλίδης. Στο έταιρο παιχνίδι του ομίλου η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται την Άντερλεχτ και θέλει να τελειώνει με την υπόθεση πρόκριση. Σε περίπατο για τους Παριζιάνους εξελίχθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες πριν από 15 μέρες στις Βρυξέλλες, με τη διαφορά ποιότητας να είναι εμφανέστατη. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που πέτυχε καρέ τερμάτων και επιστρέφει στην αποστολή της ομάδας. Εκτός έμεινε ο Τιάγκο Σίλβα και ο Καβάνι που απεκώμισε έναν τραυματισμό από το ματς με τη Λοριάν. Ο Σουάρες για την Άντερλεχτ χάνει όλη τη σεζόν, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Ζιλέ.

To πρόγραμμα:
Ολυμπιακός-Μπενφίκα
Παρί Σεν Ζερμέν-Άντερλεχτ

Βαθμολογία:
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 9 (12-1)
2. Ολυμπιακός 4 (5-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-4)
4. Άντερλεχτ 0 (0-10)

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Παρί-Ολυμπιακός, Άντερλεχτ-Μπενφίκα.

4ος Όμιλος

Τη νίκη που θα την στείλει και μαθηματικά στην επόμενη φάση θα ψάξει η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, που παίζει το τελευταίο της χαρτί για να διεκδικήσει τη δεύτερη θέση. Δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του ο αρχηγός των Σίτιζενς, Βινσέντ Κομπανί, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και καιρό πρόβλημα, εκτός πλάνων πιθανότατα και ο χρήσιμος επιθετικός Γιόβετιτς. Μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίωρο της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Βόλγκα το Σάββατο, ωστόσο η ΤΣΣΚΑ κατάφερε να γυρίσει το ματς και να πάρει μια σημαντική νίκη με 2-1. Χωρίς σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα, μιας και έχει μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της, ωστόσο έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πόση αντίσταση να μπορεί να κρατήσει η Βικτόρια Πλζεν με αντίπαλο τη Μπάγερν. Στο ματς της Αλιάνζ Αρένα οι Βαυαροί σταμάτησαν στα 5 γκολ. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα άφσηε εκτός αποστολής τους Ρόμπεν, Ντάντε, Σακίρι, Μπαντστούμπερ.

To πρόγραμμα:
Μάντσεστερ Σίτι-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Πλζεν-Μπάγερν Μονάχου

Βαθμολογία:
1. Μπάγερν 9 (11-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-4)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-7)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-11)

Επόμενη αγωνιστική (27/11): Μαν. Σίτι-Πλζεν, ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Μπάγερν (19:00).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr