Home SPORTS NEWS Ισοπαλία στην Αγία Πετρούπολη (Videos)

Ισοπαλία στην Αγία Πετρούπολη (Videos)


Από ένα βαθμό πήραν Ζενίτ και Πόρτο, που έμειναν στο 1-1 σε παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Το σκορ άνοιξε στο 23 λεπτό για τους Πορτογάλους ο Λούτσο Γκονζάλες, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν πέντε λεπτά αργότερα με το Χαλκ. Ο Βραζιλιάνος είχε μάλιστα τη μεγάλη ευκαιρία στο 52 λεπτό να βάλει μπροστά στο σκορ τη Ρώσικη ομάδα αλλά αστόχησε από το σημείο του πέναλτι και το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος.

Έμεινε η Ζενίτ +1 από την Πόρτο

Το παιχνίδι είχε φάσεις, με την Πόρτο να ξεκινά επιθετικά και να χάνει τέσσερις ευκαιρίες για γκολ με τους Μανγκαλά (4’), Ζόσουε (5’), Βαρέλα (7’) και Ντανίλο (8’), αλλά «μίλησε» ο Λοντίγκιν. Μία εύκαιρία για την ρωσική ομάδα στο 9’ με τον Βίτσελ!

Τελικά, η Πόρτο πέτυχε γκολ στο 23’ (0-1). Ο Ντανίλο σέντραρε από δεξιά και ο Λούτσο Γκονζάλες με κεφαλιά «σημάδεψε» την αριστερή γωνία του Λοντίγκιν!

Η Ζενίτ αντέδρασε αμέσως και συγκεκριμένα στο 28’… Στο συγκεκριμένο λεπτό ισοφάρισε με τον Χουλκ, μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Πόρτο με τον τερματοφύλακα Χέλτον. Ο Βραζιλιάνος έχασε την μπάλα και σκόραρε με πλασέ. Σσυη συνέχεια το ματς είχε ρυθμό και με ευκαιρίες.
Σε θέση για γκολ για την Πόρτο βρέθηκαν οι Ντεφούρ (32’), Λούτσο (34’), Τζάκσον (42’ και 44’), ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει και ο Φαϊζουλίν στο 38’!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με μεγάλη ευκαιρία για την Ζενίτ, καθώς η ρωσική ομάδα κέρδισε πέναλτι (την παράβαση έκανε ο Οταμέντι), στο 51’. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χουλκ (52’), αλλά ο Χέλτον έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε, ενώ στη συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα. Έτσι, στέρησε από τον Βραζιλιάνο την ευκαιρία να σκοράρει και να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του… Οι «δράκοι» πήραν τα πάνω τους στη συνέχεια και στο 59’ έχασε σπουδαία ευκαιρία ο Μανγκαλά, ενώ στο 69’ ο Οταμέντι δεν μπόρεσε να σκοράρει, με τον Λοντίγκιν να… βγάζει τη φάση. Στο 62’ για την Ζενίτ, έχασε ευακρία ο Αρσάβιν, καθώς ο Χέλτον ήταν και πάλι… εκεί! Στη συνέχεια οι παίκτες δύο ομάδων πρόσεξνα περισσότερο την άμυνά τους και το 1-1. που διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο, ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Διαιτητής: Τομ Χάραλντ Γκάγκεν (Νορβηγία)
Οι συνθέσεις…
ΖΕΝΙΤ: Λοντίγκιν, Ανσάλντι, Χουμπότσαν, Λόμπαρτς, Κρίσιτο, Βιτσέλ (81′ Ζιριάνοβ), Σιρόκοβ (67′ Αρσάβιν), Φαϊζούλιν, Σατόβ, Ντάνι (28′ Κερζακόβ), Χουλκ.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Οταμέντι, Μανγκαλά, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Ντεφούρ, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοζουέ (76′ Λικά), Σιλβέστρε Βαρέλα, Τζάκσον Μαρτίνες.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr