Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Υπομονή, επιμονή, αποτελεσματικότητα

Υπομονή, επιμονή, αποτελεσματικότητα

img_6996


Με το παιχνίδι κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα παρομοίωσαν το επερχόμενο κόντρα στα Κούκλια ο Σοφιάν Σερφά και ο Ρενάτο Μαργκάσα, σε δηλώσεις που έκαναν στο Omonoianews.com. Μακάρι να έχει την ίδια εξέλιξη (νωρίς γκολ) και το τελικό αποτέλεσμα τόσο του παιχνιδιού με τους ερυθρόλευκους, όσο και αυτού κόντρα στη Δόξα, μπορεί όμως τα πράγματα να μην κυλήσουν υπέρ μας από την αρχή.

Λίγο πολύ το σκηνικό που θα συναντήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γνωστό. Τα Κούκλια ταμπουρωμένα πίσω, οι παίκτες του Σαβέφσκι να κυκλοφορούν τη μπάλα και να προσπαθούν να δημιουργήσουν ρήγματα. Αν πετύχουν γκολ νωρίς, η ΑΕΚ θα ανοίξει αναγκαστικά, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει χώρους. Αλλιώς, όσο περνάει ο χρόνος ο αντίπαλος θα κλείνεται ακόμα περισσότερο. Θα χρειαστεί λοιπόν υπομονή!

Από την άλλη θα χρειαστεί και επιμονή! Όσο κι αν αντισταθεί, θα λυγίσει! Οι βαθμοί πρέπει να έρθουν και θα έρθουν, με αυτό το σκεπτικό πρέπει να προσεγγίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το παιχνίδι. Βέβαια, αν δείξει την αποτελεσματικότητα των τελευταίων εβδομάδων, ίσως τα πράγματα να εξελιχθούν πιο ομαλά και να δούμε σκορ παρόμοιο με της περασμένης βδομάδας.