Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα είναι δύο οι συνδυασμοί

Θα είναι δύο οι συνδυασμοί

img_4849


Τέσσερις μέρες πριν την λήξη της προθεσμίας για υποβολή υποψηφιοτήτων και οι πληροφορίες άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά προς τα έξω. Όλα συγκλίνουν προς εκλογές με 2 συνδυασμούς αλλά και κάποιους ανεξάρτητους υποψηφίους.

Ο πρώτος συνδυασμός αποτελείται από μέλη του νυν διοικητικού συμβουλίου, με κάποια νέα άτομα. Χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί οτιδήποτε,  οι πληροφορίες λένε πως σε αυτόν θα βρίσκονται οι Μιχάλης Βασιλείου, Κώστας Πέτσας, Χριστόφορος Χριστοφή και Κώστας Χρίστου. Οι ίδιες πληροφορίες πάντως λένε πως του συνδυασμού αυτού θα ηγηθεί νέο άτομο, που δεν ήταν στο συμβούλιο.

Ο δεύτερος συνδυασμός έρχεται από την εξωτερική και αποτελείται από νεαρούς κυρίως ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ που είχαν εδώ και 1,5 μήνα συναντήσεις, προκειμένου να συντάξουν το πλάνο και τις προτάσεις τους. Σε αυτόν δεν αποκλείεται να βρεθούν και γνωστοί ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ, αλλά αυτό δεν είναι βέβαιο. Τις επόμενες μέρες, αναμένεται να δημοσιοποιήσουν τις προτάσεις και τις σκέψεις τους.

Τέλος, είναι και οι ανεξάρτητοι. Ο Αντώνης Ζυμαράς αναμένεται πως για άλλη μια φορά θα διεκδικήσει την συμμετοχή του ως τέτοιος, ενώ τον δρόμο αυτό θα ακολουθήσει μάλλον και ο Φώτος Ιωάννου.