Home SPORTS NEWS Ρούνεϊ: «Θα ξεφουσκώσει η Άρσεναλ»

Ρούνεϊ: «Θα ξεφουσκώσει η Άρσεναλ»


Τις επιφυλάξεις του εξέφρασε ο Γουέιν Ρούνεϊ, για το αν η πορεία της Άρσεναλ θα συνεχίσει να είναι νικήφορα οδηγώντας στην κατάκτηση του τίτλου. Ο Ρούνεϊ σχολίασε τη μακροχρόνια απόδοση της Άρσεναλ και θεωρεί πιθανό να «κάνει κοιλιά» τους επόμενους μήνες:

«Πρέπει να περιμένουνε το Μάρτιο για να δούμε πως θα είναι η Άρσεναλ. Την έχουμε δει να είναι στους δύο πρώτους μέχρι το Φεβρουάριο ή το Μάρτιο και μετά να ξεφουσκώνει! Αυτή τη στιγμή είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει κάνει ένα απίστευτο ξεκίνημα, έτσι είναι στο χέρι της να συνεχίσει αυτήν την πορεία και στο δικό μας να την πιάσουμε». 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που έχει μέχρι τώρα 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση, θα υποδεχτεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου στο Όλντ Τράφορντ τα «κανόνια» της Άρσεναλ, που είναι πρώτα στη βαθμολογία με 25 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι έχουν 8 σερί παιχνίδια χωρίς ήττα, γεγονός που κάνει τον Ρούνεϊ αισιόδοξο για την επερχόμενη αναμέτρηση. Ο Άγγλος ποδοσφαιριστής, δήλωσε οτι η όμαδα του μπορεί να νικήσει την πρωτοπόρα Άρσεναλ:

«Είναι προφανές ότι είμαστε ικανοί να νικήσουμε την Άρσεναλ. Το έχουμε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Έχουν κάνει ένα πολύ καλό σερί μέχρι τώρα και είναι στην κορυφή της βαθμολογίας κι εμείς γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο να τους νικήσουμε. Έχουν περάσει μόλις εννιά ή δέκα αγώνες. Έχουμε αυτοπεποίθηση πλέον. Έχουμε αρχίζει να κερδίζουμε ματς, να μην δεχόμαστε γκολ και να παίζουμε πιο ελεύθερα. Αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε σε πολύ καλή θέση».

Ο «κόκκινος διάβαλος» πιστεύει οτι η ομάδα του μπορεί να καλύψει τη βαθμολογική διαφορά και να κατακτήσει τον τίτλο της Πρέμιερ Λιγκ:

«Πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και πίστη ότι μπορούμε να κλείσουμε την βαθμολογική διαφορά που έχει δημιουργηθεί μεταξύ μας και να βρεθούμε και πάλι στην κορυφή»

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr