Home SPORTS NEWS Μουρίνιο: «Δεν θέλω να σας τρομάξω!»

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να σας τρομάξω!»


Του έπεσε βαριά η τελευταία ήττα του «Special One» στην Πρέμιερ Λιγκ! Ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν μπορεί να χωνέψει ότι η Τσέλσι νικήθηκε απο τη Νιούκαστλ και όπως είπε, ήταν η πρώτη φορά που οι παίκτες του τον είδαν θυμωμένο! Σκοπός του δεν ήταν να τους τρομάξει, αλλά να τους κάνει πιο δυνατούς και μάχημους για τον επόμενο αγώνα με την Γουέστ Μπρομ.
Επιπλέον, ο προπονητής έκανε έναν απολογισμό από τους 3 αγώνες που έχασε η ομάδα του:
«Ο αγώνας με την Έβερτον ήταν ενδεικτικός για το πώς μπορεί να εξελιχθεί το ποδόσφαιρο Η ήττα απο την Βασιλεία ήταν παράξενη. Με την Νιουκάστλ δεν παίξαμε καλά. Οι παίκτες μου με είδαν πρώτη φορά θυμωμένο. Δεν ήθελα να τους τρομάξω, αλλά να τους αλλάξω νοοτροπία, για να γίνουν πιο δυνατοί και μάχημοι. Όπως φάνηκε απο τον αγώνα με την Σάλκε, αντέδρασαν καλά σ’αυτά που τους είπα».
Η Τσέλσι υποδέχεται τη Γούεστ Μπρομ στο Στάμφοντ Μπριτζ, το Σάββατο 9 Νοεμβρίου. Οι «μπλε» μετά την απώλεια βαθμών απο τον αγώνα με τη Νιουκάστλ, είδαν την Άρσεναλ να προπορεύεται με 5 βαθμούς και θέλουν τη νίκη για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Παρ’όλα αυτά, η Γεστ Μπρομ δεν είναι εύκολη αντίπαλος αφού έχει κόψει βαθμούς απο την Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr