Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με κάθε σοβαρότητα

Με κάθε σοβαρότητα

img_6818


Την ομάδα της ΑΕΚ Κουκλιών αντιμετωπίζει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ στο Παφιακό (18:00, live omonoianews.com) και στοχεύει να διευρύνει το σερί των νικών της. Οι πράσινοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, ο τίτλος όμως αυτός από μόνος του δεν δίνει βαθμούς έτσι καλείται να αποδείξει την ανωτερότητα της στις 4 γραμμές.

Έχει γραφτεί επανειλημμένα, αυτά τα παιχνίδια κρύβουν πάντα παγίδες. Ο αντίπαλος θα έρθει χωρίς το παραμικρό άγχος στο γήπεδο, αλλά με μεγάλο κίνητρο, να σταματήσει την πορεία της μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου. Αν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσεγγίσουν το παιχνίδι με την σοβαρότητα που του αρμόζει, τα όνειρα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ θα τσακιστούν αργά ή γρήγορα. Αν όμως οι πράσινοι θεωρήσουν πως θα κερδίσουν χωρίς να δώσουν δυνάμεις, δεν αποκλείεται να βρεθούμε προς δυσάρεστης εκπλήξεως.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ των τελευταίων αγωνιστικών, δεν φοβάται πραγματικά κανένα αντίπαλο στη Κύπρο. Οφείλει λοιπόν να διατηρήσει τη θετική εικόνα, να μην αφήσει το τραίνο να εκτροχιαστεί και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική που άρχισε να φτιάχνει τις τελευταίες εβδομάδες.