Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν αλλάζει τίποτα!

Δεν αλλάζει τίποτα!

img_8159


Παρότι ο προπονητής άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο στη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους την Πέμπτη, πολύ δύσκολα θα δούμε οποιαδήποτε αλλαγή στην εντεκάδα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποδίδει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο στο γήπεδο και το τεχνικό τημ δεν έχει λόγο για πειραματισμούς. Δεν αποκλείεται να εκπλήξει ο Σαβέφσκι, αλλά οι περισσότερες πιθανότητες είναι να δούμε ακριβώς τους ίδιους 11 των περασμένων αγωνιστικών.

Άμυνα

Στον άσσο ο Μορέιρα ψάχνει το έκτο συνεχόμενο ματς χωρίς να δεχτεί γκολ. Μπροστά του θα είναι οι Σερφά, Ζοάο Πάολο με τους Χάρη Κυριάκου και Άνθονι Σκαραμοτσίνο να παίρνουν θέση δεξιού και αριστερού μπακ αντίστοιχα.

Μεσαία Γραμμή

Ο Μαργκάσα μπήκε στην εντεκάδα και κάθε εβδομάδα δείχνει να το αξίζει. Θα είναι μαζί με το Μάρκο Σοάρες τα αμυντικά χαφ, ενώ πιο ελεύθερο ρόλο θα έχει όπως πάντα ο Νούνο Ασσίς. Στα φτερά οι φορμαρισμένοι Εφραίμ και Σκέμπρι.

Επίθεση

Αφού σκόραρε ξανά μετά τη 2η αγωνιστική, ο Ούκας Γκικίεβιτς θέλει να συνεχίσει να σκοράρει! Ταυτόχρονα είναι σίγουρο πως θα κάνει αρκετή βρόμικη δουλειά και θα ταλαιπωρήσει αρκετά τα αντίπαλα μπακ με την πίεση του.