Home TOP NEWS «Τώρα πρέπει να παίξει ο Ουζόχο… να δούμε αν μπορεί να αρπάξει...

«Τώρα πρέπει να παίξει ο Ουζόχο… να δούμε αν μπορεί να αρπάξει την ευκαιρία»


Την άποψη ότι το φιλικό με το Μάλι προσφέρεται για να παίξει ο Φράνσις Ουζόχο, εκφράζει στην ποδοσφαιρική ιστοσελίδα allnigeriasoccer.com, o συντάκτης Αμπντουλκαρίμ Αμπντουλχαμίντ.

Αναφέρει στο ρεπορτάζ του:

Οι Super Eagles θα αναμετρηθούν με το Μάλι στο τελευταίο τους φιλικό παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο για αυτό το διεθνές διάλειμμα.

Θα είναι άλλη μια ευκαιρία για τον προσωρινό προπονητή, Τζορτζ Φίνιντι, να αξιολογήσει τους παίκτες, ιδιαίτερα αυτούς που έλαβαν ελάχιστα λεπτά ή εκείνους που δεν έπαιξαν κόντρα στην Γκάνα.

Μια θέση στην οποία ο Φίνιντι θα πρέπει να ρίξει μια επιπλέον ματιά ενόψει της αναμέτρησης το βράδυ της Τρίτης είναι η θέση του τερματοφύλακα.

Ο Stanley Nwabali είναι η πρώτη επιλογή αυτή τη στιγμή, αλλά θα πρέπει να προνοήσει ο προπονητής για την περίπτωση που ο βασικός τερματοφύλακας δεν θα είναι διαθέσιμος.

Έτσι, δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη στιγμή για να δώσει στον Francis Uzoho άλλη μια ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει μία θέση στην ομάδα και επίσης να του δώσει να καταλάβει ότι δεν έχει παραμεληθεί.

Λόγω της φύσης του παιχνιδιού με το Μάλι, δεν είναι κακό να δούμε τον Ουζόχο, ο οποίος είναι ο δεύτερος τερματοφύλακας αυτή τη στιγμή, να είναι κάτω από τα δοκάρια.

Οι προσεχείς αγώνες για τους Eagles θα είναι ανταγωνιστικοί και δεν θα υπάρχει χώρος για δοκιμές, επομένως αυτή είναι η καλύτερη στιγμή να αξιολογήσει ξανά την ποιότητα του Uzoho, ο Φίνιντι.

Αν τελικά δοθεί η ευκαιρία στον τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑ και δεν την αξιοποιήσει, τότε είναι καιρός να αρχίσει να ψάχνει αλλού για αξιόπιστες εναλλακτικές.