Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μυλωνάς: “Ήταν απόφαση ευθύνης – δεν μπορούν να περάσουν οι απειλές” (audio)

Μυλωνάς: “Ήταν απόφαση ευθύνης – δεν μπορούν να περάσουν οι απειλές” (audio)

img_8647


Για όλους και όλα μίλησε ο Στέλιος Μυλωνάς σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ-FM το πρωί. Ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είπε πως δεν μπορούν να υπάρξουν υποψήφιοι δυο ταχυτήτων ενώ τόνισε πως μόνο ενωμένοι θα πάμε μπροστά. Αναλυτικά όλα όσα είπε:

 

“‘Ηταν μια απόφαση ευθύνης, ομόφωνη από τα μέλη που ήταν στο συμβούλιο. Δεν μπορεί το ποδόσφαιρο να διοικείται από ανθρώπους που απειλούν. Πρέπει να μιλάς στους άλλους και μέσω επιχειρημάτων να τους πείθεις, όχι να επιβάλλεσαι με απειλές. Μεταφέρεις την άποψη σου και προσπαθείς να πείσεις με επιχειρήματα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να χαθεί, θα προχωρήσει.

Η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο, φαίρνει καλά αποτελέσματα. Με τη βοήθεια όλων, κόσμου, τεχνικού επιτελείου και παικτών βρήκαμε χημεία. Το Δ.Σ. δεν μπορεί να αφήσει την ομάδα μόνη της. Και οι παίκτες φοβήθηκαν από όλα αυτή την κατάσταση, διερωτούνταν ποια είναι η επόμενη μέρα, το επόμενο βήμα. Δεν είναι μόνο αγωνιστικά που δώσαμε αγώνα αλλά και οικονομικά. Ήταν μεγάλη νίκη να περάσουμε τα κριτήρια με τη βοήθεια πάντα του κόσμου μας. Ε δεν μπορείς καθημερινά να κατηγορείς τους ανθρώπους που είναι εκεί.

Μόνο με ΟΜΟΝΟΙΑ και σύνεση θα πάμε μπροστά. Δεν μπορεί να υπάρξει σύγκρουση, πρέπει να καταλάβουν όλοι πως στην ΟΜΟΝΟΙΑ είμαστε δημοκρατικοί ανθρώποι και δεν μπορούμε να συμπεριφερόμαστε αλλιώς. Δεν μπορείς να λέγεσαι αντιφασίστας και να συμπεριφέρεσαι έτσι. Η συμπεριφορά είναι οι πράξεις, η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα ενωμένοι. Οι λύσεις θα υπάρξουν, το Δ.Σ. θα πάρει μέτρα ώστε ο κάθε υποψήφιος να μπορεί επί ίσοις όροις να διεκδικήσει στις εκλογές. Δεν μπορούν να υπάρχουν υποψήφιοι δυο ταχυτήτων. Όποτε αποφασίσει η γενική συνέλευση θα γίνουν εκλογές.

Ήταν μια καλή εμφάνιση από την ομάδα. Συνεχίζουμε αλλά ικανοποιημένοι θα είμαστε όταν βρεθούμε στην πρώτη θέση. Ψάχνουμε πάντα το καλύτερο, παίζουμε καλά, οι παίκτες δίνουν τα πάντα, αλλά στόχος είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε κοντά στους παίκτες και θα συνεχίσουμε να είμαστε κοντά τους.”