Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Ομίλου παλαιμάχων

Ανακοίνωση Ομίλου παλαιμάχων

img_1504


Ο Όμιλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παρεμβαίνει δυναμικά για να καταδικάσει τα ανεπίτρεπτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν τις προηγούμενες μέρες, σχετικά με την πρόθεση του κ. Λώρη Κυριάκου για να σχηματίσει συνδυασμό και να διεκδικήσει την προεδρία του Σωματείου μας.

Ο εξαναγκασμός του οποιουδήποτε μέλους του Σωματείου μας για να μην διεκδικήσει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιου είναι ενέργεια ξένη για την οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να γίνει ανεκτή. Τέτοιου είδους συμπεριφορές χρησιμοποιούν μόνο οι φασίστες και είναι κάθετα αντίθετες με τις ιδέες και τα ιδανικά που πρεσβεύει το Σωματείο μας.

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μέσα σε απίστευτα σκληρές συνθήκες και αμέτρητες δυσκολίες, κατέθεσαν τη ψυχή τους για το μεγαλείο αυτού του Σωματείου, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στο να φτάσει στο σημερινό του εκτόπισμα. Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούν από κανένα, να προσβάλλει και να διασύρει το όνομα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Η διαφορετική άποψη ασφαλώς και είναι αποδεκτή, διότι αυτό άλλωστε είναι και το μεγαλείο της δημοκρατίας, ωστόσο οι απειλές, οι ανακοινώσεις προαοκλεισμού υποψηφίων και οι προπηλακισμοί είναι «άρρωστες» συμπεριφορές. Εάν ο μεγάλος κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δεν προστατεύσει το Σωματείο μας από αυτές τις ενέργειες, τότε η αγαπημένη μας ομάδα θα οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια στο χάος.

Ο Όμιλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαιρετίζει την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για μετατροπή της Έκτακτης Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, καθώς και την πρόταση που θα κατατεθεί για αναβολή των εκλογών που ήταν καθορισμένες για τις 20 Νοεμβρίου. Για όλα θα αποφασίσει η Γενική Συνέλευση, που είναι και το ανώτατο όργανο του Σωματείου.

Ο Όμιλος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ χαιρετίζει και στηρίζει την προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου για να καταπολεμήσει τις απειλές και τους προπηλακισμούς, απ’ όπου και εάν προέρχονται. Επίσης, καλεί τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να σταθεί δίπλα στο Διοικητικό Συμβούλιο σ’ αυτήν την προσπάθεια, θωρακίζοντας το δικαίωμα του κάθε μέλους να διεκδικεί ισότιμα και ελεύθερα θέση στο Δ.Σ.

Κλείνοντας, ο Όμιλος εκφράζει την ικανοποίησή του για την σταθερή αγωνιστική βελτίωση της ποδοσφαιρικής μας ομάδα, όπως και για το πάθος, την αποφασιστικότητα και τη θέληση που επιδεικνύουν οι ποδοσφαιριστές μας σε κάθε παιχνίδι. Η οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επιβάλλεται να παραμείνει ενωμένη και αγαπημένη, ούτως ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη μεγάλη «μάχη» για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.