Home TOP NEWS Κρίσιμη η αγωνιστική το επόμενο διήμερο (Πρόγραμμα)

Κρίσιμη η αγωνιστική το επόμενο διήμερο (Πρόγραμμα)


Συνεχίζεται το ερχόμενο τριήμερο η δράση στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος Cyta. Για το πρώτο γκρουπ θα έχουμε την 6η αγωνιστική, ενώ για το δεύτερο γκρουπ την 8η αγωνιστική.

Στο πρώτο γκρουπ, η δράση του οποίου αρχίζει από αύριο Σάββατο (6/4), ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε ΓΣΠ και «Αρένα». Στις 17:00 η Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη, ενώ στις 19:30, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Πάφο. Την Κυριακή (7/4), ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ θα υποδεχθεί την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και θέλει να κάνει άλλο ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Για το δεύτερο γκρουπ η «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία ολοένα και φουντώνει με τη δράση να ξεκινάει από αύριο Σάββατο (6/4). Στις 18:00 η Δόξα υποδέχεται τον Απόλλωνα στο «Κατωκοπιά-Επιστροφή» και επιδιώκει να πάρει ακόμη ένα τρίποντο για να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Δύο αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή (7/4), στις 19:00 Οθέλλος και Νέα Σαλαμίνα κοντράρονται στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή», ενώ στις 19:30 η Καρμιώτισσα φιλοξενεί τον Εθνικό στο «Στέλιος Κυριακίδης». Η αυλαία πέφτει τη Δευτέρα (8/4), με τον αγώνα ανάμεσα σε ΑΕΖ και ΑΕΛ στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» που θα αρχίσει στις 19:00.

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις στα δύο γκρουπ:
Α’ Γκρουπ – 6η αγωνιστική
Σάββατο, 6 Aπριλίου

17:00 Ομόνοια – Άρης (Primetel 1HD)
19:30 ΑΕΚ – Πάφος (Primetel 1HD)
Κυριακή, 7 Απριλίου

17:00 ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (Cablenet Sports 1HD)