Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να παραμείνει στο σωστό δρόμο

Να παραμείνει στο σωστό δρόμο

img_8377


Χαμογελαστούς και αισιόδοξους βρήκε τους ΟΜΟΝΟΙΑΤΕΣ η διακοπή. Η ομάδα δεν μοιάζει σε τίποτα με εκείνην της προηγούμενης διακοπής, έχει φτάσει τις 5 συνεχόμενες νίκες με μηδέν παθητικό και βλέπει σίγουρα με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τη συνέχεια. Οι 5 βαθμοί από την κορυφή όμως, είναι εκεί να μας υπενθυμίζουν πως υπάρχει πολλή δουλειά να γίνει ακόμα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι τον τελευταίο καιρό χάρμα ιδέσθαι, όμως η αλήθεια είναι πως δεν έχει πετύχει τίποτα ακόμα, πέραν από το να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου προς αυτήν και τις δυνατότητες της. Το πρόγραμμα για τους επόμενους 3 αγώνες μπορεί να δουλέψει ευνοϊκά για αυτήν, αρκεί να κάνει το καθήκον της και να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών. Η 1η θέση δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν, όμως που θα πάει, θα χάσει βαθμούς και ο Απόλλωνας, ενώ είναι στη μέση και ο Ερμής της 2ης θέσης.

Όλοι χαιρόμαστε για την εικόνα που εκπέμπει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα αυτή όμως δεν είναι δυνατόν να μένει ικανοποιημένη απλά με καλό ποδόσφαιρο και κάποιες συνεχόμενες νίκες. Είναι πλασμένη για να κατακτά τίτλους και έχει καθήκον να τους κυνηγάει με ότι έχει και δεν έχει. Για αυτό ταπεινά, προσγειωμένα, εργατικά. Έχουμε μπόλικο χρόνο να πανηγυρίσουμε το Μάιο.