Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ

Πάνω από όλα η ΟΜΟΝΟΙΑ

sta_1969


Οι πολυαναμενόμενες εκλογές δεν θα γίνουν ποτέ. Τα γεγονότα του Σαββατοκύριακου, οδήγησαν στην αναβολή τους και πλέον η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει με την διοίκηση Μυλωνά στο τιμόνι. Η χθεσινή μέρα ευτυχώς, δεν περιελάμβανε δημόσιες αντιπαραθέσεις. Κάποια πράγματα πρέπει να συζητηθούν και θα συζητηθούν, υπάρχει όμως ο τρόπος και ο τόπος (βλέπε Γενική Συνέλευση) να γίνουν αυτά χωρίς να εκτίθεται η ομάδα.

Το σωματείο μας πορεύεται λοιπόν με τη παρούσα διοίκηση. Της έχουμε ασκήσει αρκετές φορές κριτική και θα συνεχίσουμε να της ασκούμε όταν διαφωνούμε σε κάτι, η καλόπιστη κριτική δεν έκανε ποτέ κακό. Ταυτόχρονα όμως πρέπει να θυμόμαστε και ότι πάνω από όλα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι όποιες διαφωνίες μας στο χειρισμό κάποιων θεμάτων, δεν πρέπει να μας κάνουν να ξεχνάμε πως η ομάδα πρέπει να προστατεύεται σαν κόρη οφθαλμού και πως τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ είναι εκεί και παραμονεύουν.

Ίσως να είναι και καλύτερα όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα. Δίνεται περισσότερος χρόνος σε όποιον αποφασίσει πως θέλει να συμμετέχει στο Δ.Σ. να οργανωθεί καλύτερα, να βρει τα άτομα που χρειάζεται, να είναι πιο έτοιμος. Το σημαντικό όμως, είναι η εκλογική συνέλευση του Μάη, να γίνει με την ΟΜΟΝΟΙΑ πρωταθλήτρια.