Home TOP NEWS Αναστασίου για Χάμπο: «Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, χθες του είπα πως αν δεν...

Αναστασίου για Χάμπο: «Έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, χθες του είπα πως αν δεν κάνει αυτά που απαιτεί το παιχνίδι θα τον βγάλω έξω»


Εκφράστηκε πολύ ωραία για τον Χαράλαμπο στη διάσκεψη τύπου ο Γιάννης Αναστασίου. Η τοποθέτηση του είχε κάπως πιο… πατρικό χαρακτήρα.

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής μας για τον ποδοσφαιριστή του και θα καταλάβετε:

Είναι λίγο ιδιαίτερη περίπτωση για μένα ο Χάμπος. Σήμερα έκανε καταπληκτικό παιχνίδι. Ήταν πραγματικά πολύ καλός, αλλά αυτό που του είπα χθες ήταν ότι αν δεν κάνει αυτά που απαιτεί το παιχνίδι τακτικά θα τον βγάλω έξω από το πρώτο λεπτό. Αν κάνει το δικό του θα βγει έξω. Είναι ένα παιδί με δυνατότητες, με ποιότητα, με ικανότητα, σίγουρα μερικές φορές ο ενθουσιασμός της ηλικίας αλλά και το άγχος είναι δύσκολα να τα ελέγξεις αλλά είναι ένα παιδί που δεν κρύβεται ποτέ μέσα στο γήπεδο, θέλει να παίρνει μπάλα να κάνει πράγματα κι όταν είναι φρέσκος, όπως ήταν σήμερα, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Είναι σημαντικός παίκτης για την ΟΜΟΝΟΙΑ και το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι δεν λέει τίποτα, ούτε για τον Χάμπο ούτε για τους υπολοιπους. Για μένα δεν λέει τίποτα. Σήμερα μπορούν όλοι να το απολαύσουν αλλά από αύριο το πρωί γυρίζουμε τους διακόπτες γιατί την Τετάρτη είναι ένα πιο κρίσιμο, ένα πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς.