Home TOP NEWS Post Game: Νίκησε, ανέβηκε βαθμολογικά και… η Ευρώπη είναι στα δικά της...

Post Game: Νίκησε, ανέβηκε βαθμολογικά και… η Ευρώπη είναι στα δικά της πόδια!

Ουδεμία σχέση είχε η χθεσινή εμφάνιση της ομάδας μας με τον Άρη Λεμεσού σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν στο ΓΣΠ με ΑΕΚ και Πάφο FC, στα οποία χάθηκαν πέντε πολύτιμοι βαθμοί.


Η ΟΜΟΝΟΙΑ στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στην  “ελαφρά ταξιαρχεία” έδειξε διάθεση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, έκανε μια γεμάτη και ουσιαστική εμφάνιση και εκεί που κατάφερε να βρει το πρώτο γκολ, το οποίο ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο τα πόδια των ποδοσφαιριστών ελευθερώθηκαν, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και ήταν καταιγιστικοί.

Όσον αφορά τα του χθεσινού αγώνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ στάθηκε πάρα πολύ καλά στιον
αγωνιστικό χώρο, αμυντικά η ομάδα δούλεψε σαν Ελβετικό ρολόι, κράτησε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος (μαζί με τον Αποέλ μέχρι χθες τώρα είναι και η ΟΜΟΝΟΙΑ) άσφαιρη, με τους ποδοσφαιριστές του Γιάννη Αναστασίου να κρατούν μακρία από την εστία του Φαμπιάνο (αρχικά που ξεκίνησε το παιχνίδι) και στην συνέχεια του Φράνσις Ουζόχο τα ατού της “ελαφράς ταξιαρχείας”.

Στο επιθετικό τρίτο κρατάμε την διάθεση που έδειξαν όλοι ανεξαιρετώς οι ποδοσφαιριστές, ωστόσο το πιο σημαντικό είναι ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατάφερε να βρει όχι ένα, αλλά δύο γκολ από στημένες μπάλες κάτι που είναι σημαντικό σε ένα παιχνίδι. Τα δύο γκολ (Σεμέδο, Μίλετιτς) προήλθαν μετά από εξαιρετικές εκτελέσεις κόρνερ του Σιπριάνο, ενώ το άλλο γκολ προήλθε από την πιέση που έβαζε η ομάδα μας σε όλο το διάστημα στις πίσω γραμμές του Άρη.

Δεν χρήζει περισσότρης ανάλυσης το παιχνίδι με τον Άρη. Όλοι όσοι αγωνίστηκαν, είτε ως βασικοί, είτε ως αλλαγή, έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι και μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση και κατάφεραν να φτάσουν στην ευρεία νίκη, η οποία σίγουρα έρχεται να ανεβάσει την ομάδα μας, τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά, ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, που πλέον μετά από χθες, η επίτευξη των δύο στόχων είναι στα πόδια των ποδοσφαιριστών μας.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν, δεν είναι ώρα για πανηγύρια, είναι αναγκασμένοι να γυρίσουν άμεσα σελίδα, αφού την ερχόμενη Τετάρη(10/04) ακολουθεί το πρώτο εκ των δύο παιχνιδιών για τα ημιτελικά του κυπέλλου απέναντι στον Άρη, το οποίο η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει και επιβάλλεται να το κερδίσει για να μπορέσει να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.