Home TOP NEWS Επισκίασε τη νίκη ο τραυματισμός του Φαμπιάνο – Αγωνία για τον Βραζιλιάνο...

Επισκίασε τη νίκη ο τραυματισμός του Φαμπιάνο – Αγωνία για τον Βραζιλιάνο “γίγαντα”

Την μεγάλη νίκη της ομάδας μας απέναντι στον Άρη Λεμεσού, δυστυχώς επισκίασε ο τραυματισμός του Φαμπιάνο, ο οποίος μάλιστα τον ανάγκασε να αποχωρήσει από το γήπεδο στο 34ο λεπτό.


Ο Βραζιλιάνος “γίγαντας” έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο με δάκρια στα μάτια και πλέον άπαντες στο πράσινο στρατόπεδο περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία, για να δουν πιο είναι το πρόβλημα που προέκυψε με τον Φάμπι και τον ανάγκασε μάλιστα να αποχωρήσει προώρα από το παιχνίδι.

Πάντως ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιάννης Αναστασίου, στις τοποθετήσεις του μετά το τέλος του παιχνιδιού έκανε αναφορά στον τραυματισμό του Φαμπιάνο, λέγοντας ότι η ενόχληση που ένιωσε είναι στον ορθό μηριαίο, ένα ευαίσθητο σημείο, ενώ είναι ο τένοντας που χρησιμοποιείται περισσότερο.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ σίγουρα θα περιμένουν με μεγάλη αγωνία τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων, που θα καταδείξουν ουσιαστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Φαμπιάνο, ενώ θα δοθούν κι απαντήσεις για το χρονικό διάστημα που θα χρειαστεί να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση.

Έρχονται πολύ σημαντικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και κύπελλο και η παρουσία του Φαμπιάνο κάτω από τα δοκάρια είναι για πολλούς λόγους απαραίτητη και σημαντική.

Το σίγουρο όμως είναι ότι, στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Άρη Λεμεσού στο κύπελλο θα δούμε τον Φράνσις Ουζόχο κάτω από τα δοκάρια, αφού το διάστημα μεταξύ των δύο παιχνιδιών είναι πολύ σύντομο.