Home TOP NEWS Με Αναστασίου ικανή για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία!

Με Αναστασίου ικανή για τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία!


Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και τα αποτελέσματα της στην εποχή Γιάννη Αναστασίου είναι εντυπωσιακά. Οι δύο νίκες επί του Άρη, η νίκη επί του Αποέλ και αυτή επί της Ανόρθωσης στο πρωτάθλημα, μας φέρνουν σήμερα σε θέση να λέμε ότι μπορούμε να φτάσουμε ακόμα και στον τίτλο. Ενδιάμεσα κάναμε το καθήκον μας στο κύπελλο, κερδίσαμε την ΑΕΖ και είμαστε στα ημιτελικά.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σήμερα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δείχνει ομάδα σφριγηλή, ομάδα δυσκολοκατάβλητη και ικανή να κερδίσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο. Λίγη θα πίστευαν σε μία τέτοια αγωνιστική μεταμόρφωση. Το είχε πει πάντως ο Ελλαδίτης όταν ήρθε. Ότι δηλαδή έβλεπε μία ομάδα με παίκτες ικανούς που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν. Σε πρώτη φάση έκανε το αυτονόητο, να τοποθετήσει δηλαδή τον κάθε ποδοσφαιριστή στη θέση του και βεβαίως έπρεπε να δουλέψει και στην πληγωμένη ψυχολογία της ομάδας. Τα αποτελέσματα είναι μπροστά μας.

Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πως θα καταλήξει αυτή τη τρελή χρονιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διεκδικεί δύο τίτλους και μπορεί να τους κατακτήσει, είναι ωστόσο πιθανόν ακόμα και να χάσει το τρένο της Ευρώπης.

Για να φτάσει όμως η ομάδα να διεκδικεί τα πάντα, έχοντας σμυκρίνει μία διαφορά 10 βαθμών από την κορυφή και μπαίνοντας στη δεύτερη φάση από τη 5η θέση, έπρεπε να αναλάβει τον πάγκο ένας άνθρωπος ο οποίος θα την πίστευε, θα της το μετέδιδε και θα την έκανε να πιστέψει κι αυτή.

Και τώρα, με την ψυχολογία στα ύψη, με τους παίκτες να έχουν ήδη αντιληφθεί ότι μπορούν, πάμε όλοι μαζί να κλείσουμε τη χρονιά θέλοντας να κάνουμε την μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά του Κυπριακού ποδοσφαίρου.