Home TOP NEWS Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη Λεμεσού

Πρόβλεψη ενδεκάδας με Άρη Λεμεσού

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πανέτοιμη για την σημερινή πρώτη “μάχη” κόντρα στον Άρη για την ημιτελική φάση του κυπέλλου Coca – Cola.


Όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου το βράδυ της Τρίτη, η ομάδα μας θα ταξιδέψει το απόγευμα στην Λεμεσό έχοντας στην αποστολή της 23 συνολικά ποδοσφαιριστές. Συμπεριλήφθηκαν σε αυτή οι Χαμάς, Μάθιους και Στεπίνσκι, έμειναν εκτός οι Φαμπιάνο και Κασάμα που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

Αν κρίνουμε κι από προηγούμενα παιχνίδια ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του δεν αναμένεται να προβούν σε ιδιαίτερες αλλαγές στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην “ελαφρά ταξιαρχεία”.

Η πρόβλεψη μας λοιπόν για την σημερινή ενδεκάδα που αναμένεται να δούμε στις τέσσερεις γραμμές του σταδίου “Αλφαμέγα” έχει ως εξής:

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Φράνσις Ουζόχο ο οποίος θα αντικαταστήσει τον τραυματία Φαμπιάνο που έμεινε εκτός αποστολής.

Στην άμυνα θα χρησιμοποιηθούν οι Μάθιους και Χαμάς στα δύο άκρα και στο κέντρο της άμυνας θα δούμε ξανά το δίδυμο Κουλιμπαλί και Παναγιώτου.

Στην μεσαία γραμμή αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ξανά του Κυπριακό δίδυμο Κούσουλος – Χαραλάμπους και λίγο πιο μπροστά τους θα κινείται ο Μπεζούς έχοντας πιο ελεύθερο ρόλο στο γήπεδο.

Στην επίθεση η μία θέση στο “φτερό” είναι καπαρωμένη από τον Σεμέδο, στο άλλο άκρο της επιθετικής γραμμής αναμένουμε να δούμε τον Σίμιτς και στην κορυφή περιμένουμε να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί ξανά ο Κακουλλής ή αν θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα ο Στεπίνσκι.

Η πιθανή ενδεκάδα:Ουζόχο, Μάθιους,Χαμάς, Παναγιώτου, Κουλιμπαλί, Κούσουλος, Χαραλάμπους, Μπεζούς, Σεμέδο, Σίμιτς, Κακουλλής

Η αποστολή αποτελείται από τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές: Ουζόχο, Παπαστυλιανού, Ψάλτη , Μάθιους, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλή, Αλιούμ, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Φράνσον, Λέτσιακς, Μπασιρού, Σίμιτς, Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαμάς, Μίλετιτς, Ανδρέου, Χαραλάμπους, Οζλέρ, Μπεζούς.