Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αγαπάνε να κερδίζουνε

Αγαπάνε να κερδίζουνε

img_8519


Τα χαμόγελα έχουν επιστρέψει για τα καλά στο Ηλίας Πούλλος και ούτε η διακοπή είναι ικανή να τα σβήσει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα επιστρέψει με την ίδια διάθεση, το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση κόντρα στον Άρη. Είναι φανερό πως οι ποδοσφαιριστές μας απολαμβάνουν το ποδόσφαιρο που παίζουν και από την απόδοση τους αντλούν δύναμη για τη συνέχεια.

Αυτό δεν θέλουμε στο τέλος της ημέρας; Παίκτες που να αγαπάνε εκείνο που κάνουν, να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, αλλά πάνω από όλα να λατρεύουν να κερδίζουν! Όλοι θέλουν να βλέπουν όμορφες πάσες και συνδυασμούς, το σημαντικότερο είναι όμως να έρχονται οι βαθμοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ προς το παρόν συνδυάζει το τερπνό μετά του ωφέλιμου, πρέπει όμως να θυμόμαστε πως θα έρθουν και βράδια που η μπάλα δεν θα κρύβεται, αλλά οι βαθμοί πρέπει να έρχονται.

Η αυτοπεποίθηση βρίσκεται στα ύψη στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Κάθε νίκη, προσθέτει ακόμα ένα κομματάκι αισιοδοξίας. Το μάτι των ποδοσφαιριστών πλέον γυαλίζει, νιώθουν άτρωτοι και φαίνεται στο χορτάρι. Με αυτή την νοοτροπία πρέπει να πάμε μέχρι το τέλος: με σοβαρότητα, αλλά πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Είμαστε η καλύτερη ομάδα.