Home SPORTS NEWS Ο Ζλάταν ποντάρει στην Πορτογαλία!

Ο Ζλάταν ποντάρει στην Πορτογαλία!


Η αναμέτρηση των γιγάντων την Παρασκευή 15 Νοέμβριου, με την Πορτογαλία και τη Σουηδία να δίνουν μάχη στα προκριματικά του Μουντιάλ. Τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για το ποιά από τις δύο ομάδες θα επικρατήσει και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έδωσε τα δικά του προγνωστικά για τον αγώνα. Προς έκπληξη των συμπαικτών του πόνταρε στην… Πορτογαλιά! Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Με την ομάδα και τους παίκτες που έχουν, οι Πορτογάλοι είναι φυσιολογικό να είναι φαβορί».

Από την άλλη, έριξε και μια «σπόντα» στους Πορτογάλους, αφού είπε οτι η αντίπαλη ομάδα τερμάτισε δεύτερη σε έναν όμιλο χωρίς ουσιασιστικό αντίπαλο, ενώ οι Σουηδοί είχαν πιο δύσκολο έργο στον όμιλό τους με τη Γερμανία και συνεπώς δικαιούνται την πρόκριση:

«Βέβαια δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι εμείς τερματίσαμε δεύτεροι σ’ έναν όμιλο που υπήρχε η Γερμανία, μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή, ενώ οι Πορτογάλοι κατάφεραν να τερματίσουν δεύτεροι παίζοντας ουσιαστικό χωρίς αντίπαλο. Έτσι πιστεύω ότι εμείς το δικαιούμαστε περισσότερο να πάμε στη Βραζιλία από τους Πορτογάλους».

Ο προπονητής των Σουηδών, Έρικ Χάμρεν, στις δηλώσεις του στάθηκε στο συναρπαστικό θέμα που θα προσφέρει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση, με όλα τα βλέμματα να είναι στραμένα στους «σούπερ σταρ» ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

«Είναι υπέροχο για τους φιλάθλους του ποδοσφαίρου που θα δουν τη μονομαχία δύο τόσο μεγάλων ποδοσφαιριστών όσο ο Ζλάταν και ο Ρονάλντο. Είναι λυπηρό που ένας από τους δύο θα πρέπει να απουσιάσει από το Μουντιάλ. Είμαι όμως σίγουρος ότι ο Ζλάταν δεν θα είναι αυτός».

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr