Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περισσότερες επιλογές για το κόουτς

Περισσότερες επιλογές για το κόουτς

sak_3441


Η αλήθεια είναι πως η εντεκάδα του Σαβέφσκι ενόψει Άρη, πολύ δύσκολα θα αλλάξει. Οι 11 που ξεκίνησαν κόντρα στα Κούκλια είναι βασικοί για 4 συνεχόμενα παιχνίδια, έχουν βρει ρυθμό και χημεία και αν δεν αναγκαστεί για οποιοδήποτε λόγο ο Σαβέφσκι να τους αλλάξει, δύσκολα θα δούμε καινούριο πρόσωπο.

Από την άλλη είναι βέβαιο ότι κάποια στιγμή ο κόουτς θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε αλλαγές, είτε γιατί κάποιος ντεφορμαρίστηκε, είτε γιατί είχαμε τραυματισμούς ή τιμωρίες. Για αυτό όσο περισσότερες επιλογές έχει για τη συνέχεια τόσο το καλύτερο. Και όπως όλα δείχνουν κόντρα στον Άρη θα έχει δύο επιπλέον: τους Λεάντρο και Μεγκόλο.

Με τα ντέρμπι να μην είναι και τόσο μακριά, είναι θετικό που οι δυο τους θα προλάβουν τον Άρη. Θα μπορέσουν έτσι να πάρουν κάποια λεπτά που θα τους βοηθήσουν να ανεβάσουν τα επίπεδα ετοιμότητας τους. Δεν αρκεί να είναι στο πάγκο, πρέπει να είναι ετοιμοπόλεμοι και να βρουν σιγά σιγά και τα πατήματα τους. Στην περίπτωση του Μεγκόλο, ίσως ο Σαβέφσκι να ακολουθήσει την τακτική της χρησιμοποίησης με την U21.