Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο ντέρμπι για τη νίκη

Στο ντέρμπι για τη νίκη

img_4022


Μόνο νίκη θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα στο ντέρμπι κόντρα στο Αποέλ (20:30, live omonoianews.com) κι ας ξέρει πως είναι πολύ νωρίς για να κρίνει κάτι ο αγώνας. Οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή ολοκλήρωσαν ψες την προετοιμασία τους και είναι πανέτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις όποιες προκλήσεις του παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του ματς.

Είναι η πρώτη χρονιά που ο αντίπαλος έχει απαιτήσεις από τον αγώνα. Το γεγονός αυτό όμως δεν αλλάζει κάτι, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η καλύτερη από τις δυο ομάδες. Στα ντέρμπι όλα είναι πιθανά, ειδικά στο φούτσαλ που οι ισορροπίες είναι λεπτές, οι αθλητές μας όμως έχουν τα φόντα και τις δυνάμεις να πάρουν το τρίποντο και να πιάσουν τον αιώνιο στη κορυφή.

Στο πλευρό της ομάδας, ευελπιστούμε πως θα βρεθεί και ο 6ος της παίκτης, ο ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στη διάθεση της 3500 εισιτήρια και με δεδομένο ότι θα κατέβει και η συρόμενη κερκίδα, ο αντίπαλος θα μας νιώσει καλά. Πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια και χωρίς έκτροπα, να δώσουμε βροντερό παρών και να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στη νίκη.