Home SPORTS NEWS Ή μένει ή πάει Γιουνάιτεντ ο Ινιέστα!

Ή μένει ή πάει Γιουνάιτεντ ο Ινιέστα!


Χριστουγεννιάτικο δώρο την ανανέωση του συμβολαίου του Αντρές Ινιέστα θέλει να κάνει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα στους φιλάθλους. Οι διαπραγματεύσεις παραμένουν ανοιχτές, υπάρχουν πληροφορίες που τις θέλουν να έχουν «κολλήσει» λόγω οικονομικής διαφοράς, αλλά η Μπάρτσα φιλοδοξεί να κάνει, τις επόμενες εβδομάδες, το καθοριστικό βήμα ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.

Τις εξελίξεις παρακολουθεί έντονα οι ιθύνοντες τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση ακόμη και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να φέρουν στην Αγγλία έναν απο τους κορυφαίους παίκτες του ευρωπαικού ποδοσφαίρου, όπως αναφέρει με σημερινό της δημοσίευμα η Daily Mail.

Το συμβόλαιο του 29χρονου άσου λήγει το 2015 και ο ίδιος είχε κατά καιρούς δηλώσει ότι θα ήθελε να μείνει για πάντα στη Μπαρτσελόνα. Ωστόσο κάποια γεγονότα, όπως η απομάκρυνση του φυσιοθεραπευτή Εμίλι Ρικάρτ (ο οποίος είχε βοηθήσει τον Ινιέστα να αντιμετωπίσει τα προβλήματα μυϊκών τραυματισμών που είχε), αλλά και η κατάσταση της ομάδας μετά την αποχώρηση του Πεπ Γκουαρντιόλα, φαίνεται πως μπορούν να κάνουν τον Ινιέστα να σκεφτεί για πρώτη φορά τη ζωή μακριά από το Καμπ Νου. Και πάνω σε αυτό στηρίζεται και η πίστη της Γιουνάιτεντ πως μπορεί να τον εντάξει στο δυανμικό της.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr