Home TOP NEWS Όλα τα γκολ που πέτυχε την φετινή σεζόν ο Ρομάν Μπεζούς

Όλα τα γκολ που πέτυχε την φετινή σεζόν ο Ρομάν Μπεζούς

Ο Ρομάν Μπεζούς στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στο παιχνίδι με την Ανόρθωσης καθώς τραυματίστηκε στον αχίλλειο τένοντα με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ για την αποκατάσταση του προβλήματος του θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα εξάμηνο.


Ο Ουκρανός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την φετινή σεζόν. Στα πρώτα  επίσημα παιχνίδια έδειξε τις ορέξεις του ο Μπεζούς. Νίκησε μόνος του την Καμπάλα καθώς σε δύο παιχνίδια της έριξε 5γκολ, ενώ στην Ευρώπη σκόραρε και ένα γκολ με την Μίντιλαντ.

Επίσης είδε δίχτυα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στα πλέι – οφ, ενώ το τελευταίο του γκολ ήταν αυτό με τον Άρη Λεμεσού στο κύπελλο με το οποίο άνοιξε τον δρόμο στην ομάδα μας για να πάρει το αποτέλεσμα πρόκρισης.

Να σημειώσουμε ότι πέραν των γκολ, ο Μπεζούς “σέρβιρε” και 10γκολ στους συμπαίκτες του καταγράφοντας στο ενεργητικό του και 10 ασίστ.

Το OmonoiaNews ετοίμασε ένα σύντομο βίντεο με όλα τα γκολ που πέτυχε ο Ρομάν Μπεζούς – Πάμε να τα θυμηθούμε ένα προς ένα