Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έρχονται αλλαγές στην φουτσαλική ομάδα

Έρχονται αλλαγές στην φουτσαλική ομάδα


Η ΟΜΟΝΟΙΑ ψες υπέστη τη 2η της ήττα (θα εκδικαστεί η υπόθεση με νικητή το Αποέλ) στο φετινό πρωτάθλημα φούτσαλ με τον Κούλλη Μαυρουδή να προαναγγέλλει αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας του. Συγκεκριμένοι παίκτες, μετά τα τρία συνεχόμενα νταμπλ φάνηκε πως δεν έχουν πλέον το ίδιο πάθος και δίψα για διάκριση και μέσα στους επόμενους μήνες ίσως αποχωρήσουν.

Ο Κούλλης Μαυρουδής ήταν αποκαλυπτικός μιλώντας στο Balla.com.cy. “Οι διαφορές με τη περσινή ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ότι κάπου υπάρχει κορεσμός μέσα στην ομάδα. Πήραμε τρία συνεχόμενα νταμπλ κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν κατάφερε να κάνει καμία ομάδα στον κόσμο σε κανένα άθλημα. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για μένα μετά από τρία συνεχόμενα νταμπλ να έχουν την ίδια δίψα που είχαμε όταν τα πετύχαμε” ανέφερα ο τεχνικός των πράσινων.

“Το πιο σωστό για την ομάδα ήταν στην αρχή της σεζόν να έφευγαν κάποιοι παίχτες αλλά ήταν πολύ δύσκολο για μένα με αυτούς που πήρα 3 νταμπλ και τους οποίους υπήρξα και συμπαίκτες και στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και στην Εθνική να τους αποδεσμεύσω για να έρθουν νέοι στην ομάδα για τίτλους. Δυστυχώς όμως κάποτε πρέπει να γίνει και αυτό”, κατέληξε.