Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απόλυτα υγιές, να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις

Απόλυτα υγιές, να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις


Είναι καλή η κριτική σήμερα από τα μέλη, είναι καλό που ακούγονται όλες αυτές οι διαφορετικές απόψεις. Μακάρι να γινόταν αυτό και επί Μιλτιάδη. Καλό είναι επίσης που κάποια μέλη του ΔΣ αντιδρούν και υπάρχει διαφωνία.

Αυτά είπε χθες το βράδυ ένα από τα τελευταία μέλη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που μίλησαν στη συνέλευση και δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο, τουλάχιστον με το πρώτο κομμάτι. Το ότι ασκήθηκε κριτική και ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις, είναι απόλυτα υγιές. Μόνο μέσα από το διάλογο, μέσα από την έκφραση μπορεί να πάει μπροστά η ΟΜΟΝΟΙΑ. Και συμφωνούμε ότι αν οι συνεδρίες του Δ.Σ. τότε και οι γενικές συνελεύσεις είχαν αυτή την εικόνα επί Μιλτιάδη Νεοφύτου, ίσως να μην είμασταν σε τόσο κακή οικονομική κατάσταση.

Το μόνο που έχουμε μια μικρή ένσταση είναι το τελευταίο κομμάτι. Ναι, είναι καλό κάποια μέλη του Δ.Σ. να αντιδρούν και να διαφωνούν με τα υπόλοιπα μέλη. Καλό είναι επίσης να το εκφράζουν, όμως προς τα έξω το διοικητικό συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πρέπει να βγάζει εικόνα μιας γροθιάς. Και διευκρινίζουμε ότι δεν φωτογραφίζουμε οποιονδήποτε, το σχόλιο είναι γενικό.