Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη”

“Ο κόσμος μας δίνει μεγάλη δύναμη”


Σοφιάν Σερφά και Αλίπιο Ντουάρντε μίλησαν με τα καλύτερα για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που αγκάλιασε την εκδήλωση απόψε στην Green Boutique. Στόχος όλων, κάτι που φάνηκε και από τις δηλώσεις δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους ποδοσφαιριστές που είμαστε εδώ μαζί με τον κόσμο. Όποτε συμβαίνει αυτό νιώθουμε πάρα πολύ όμορφα γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο κόσμος είναι ο 12 παίκτης της OMONOIAΣ. Γνωρίζουμε ότι ο κόσμος θέλει να πάρουμε το πρωτάθλημα. Παίζουμε υπό πίεση όμως αυτό μας βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι. Εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να ανταποδώσουμε με επιτυχίες και τίτλους αυτή την αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος», είπε ο Σερφά.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Νιώθω την αγάπη του κόσμου, βλέπω πως νιώθει ο κόσμος για την ομάδα του και αυτό με κάνει πάρα πολύ χαρούμενο και βοηθά όλους τους ποδοσφαιριστές. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως ο κόσμος θα δει κομμάτι του εαυτού μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να δώσω το κάτι διαφορετικό στην ομάδα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αλίπιο Ντουάρντε.