Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να μη χαθεί η χημεία στην άμυνα

Να μη χαθεί η χημεία στην άμυνα

img_9322


Η φωτογραφία με πατερίτσες που ανέβασε στο λογαριασμό του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ψες το βράδυ ο Σοφιάν Σερφά, φανερώνει πως ο κεντρικός αμυντικός της ομάδας μας θέλει ένα μικρό θαύμα για να είναι στην αποστολή του παιχνιδιού κόντρα στον Άρη. Η συνταγή της άμυνας των συνεχόμενων αγώνων με μηδέν παθητικό λοιπόν χαλάει.

Το σημαντικό βέβαια είναι να μην χαλάσει η χημεία. Είτε παίξει ο Αλαμπί είτε ο Εμπέμπα (ο Γκανίου δυστυχώς είναι τιμωρημένος από αγώνα της U21) πρέπει να εμφανιστεί έτοιμος και ικανός να ακολουθήσει τους ρυθμούς των Κυριάκου, Ζοάο Πάουλο και Σκαραμοτσίνο που παίζουν εδώ και εβδομάδες μαζί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αύριο δεν αναμένεται να δεχθεί πολλές επιθέσεις, οι αμυντικοί όμως και ο Ζοσέ πρέπει να είναι έτοιμοι να ανακόψουν όσες έρθουν.

Ότι κάποια στιγμή θα είχαμε απουσίες το ξέραμε. Πρέπει λοιπόν να τις διαχειριστούμε ορθά, με τρόπο που να μην φανούν ιδιαίτερα μέσα στο γήπεδο. Όλοι οι παίκτες στο ρόστερ θέλουν να παίζουν και όπως φαίνεται ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς θα έχει την ευκαιρία να το πράξει. Ελπίζουμε να την αρπάξει από τα μαλιά.