Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάμε να τρελάνουμε κόσμο!

Πάμε να τρελάνουμε κόσμο!

img_6517


ΑΕΛ και Απόλλωνας πήραν μαζί 12000 κόσμο. Το Αποέλ έχει πάψει να είναι μόδα, έχει αντικατασταθεί στις καρδιές των οπαδών του από trendy καφετερίες και επώνυμες τσαντούλες και παίρνει σε ντέρμπι 6-7000 και στα μικρά πολύ λιγότερο . Η Ανόρθωση δεν είχε ποτέ κάτι να επιδείξει όσον αφορά το κόσμο, έπαιρνε πάντα 5 άντε 6000 κόσμο στα μεγάλα της ματς. Και κάπου εκεί μπαίνει στην εικόνα ο μεγάλος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ που τρελαίνει κόσμο! Που πήρε 10.000 κόντρα στην ΑΕΚ όταν ήταν απογοητευμένος και 12.000 κόντρα στη Σαλαμίνα!

Πάμε να τρελάνουμε για άλλη μια φορά σήμερα τους πάντες! Τι κι αν αντίπαλος είναι ο αδύνατος Άρης; Πάμε να γεμίσουμε τις 3 κερκίδες του ΓΣΠ και να σπάσουμε το φετινό ρεκόρ διάθεσης εισιτηρίων! Είναι ξεκάθαρο, αν το νούμερο των εισιτηρίων σήμερα δεν είναι πενταψήφιο, δεν θα έχουμε αποδώσει εκείνα που μπορούμε! Γιατί ταβάνι ο ΛΑΟΣ δεν έχει! Κι όταν είναι ενθουσιασμένος μπορεί να παρασύρει τα πάντα στο διάβα του!

Όλοι ΓΣΠ σήμερα λοιπόν, για να στηρίξουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Για να υπενθυμίσουμε σε όλους, πως κουμάντο σε κάθε γήπεδο της Κύπρου κάνει ο μεγάλος ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΛΑΟΣ. Κι όταν αν τολμήσει κανείς να ενοχλήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, θα μας βρει απέναντι του.