Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Pregame: ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης

Pregame: ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης


Εγκαινιάζουμε σήμερα στην ιστοσελίδα μας το “Pregame LIVE”, άρθρο στο οποίο θα μπορείτε να διαβάζετε όλες τις λεπτομέρειες πριν από τον αγώνα, και μερικά λεπτά από την έναρξη του αγώνα θα έχουμε το “LIVE”.

Η ενημέρωση συνεχίζει στο: LIVE: ΟΜΟΝΟΙΑ-Άρης

Η ενδεκάδα της ομάδας μας: Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Αλαμπί, Ζοάο Πάουλο, Κυριάκου, Σοάρες, Μαργκάσα, Αγκουιάρ, Σκέμπρι, Πλατινί, Γκικίεβιτς

*Φαίνεται πως ο Τόνι Σαβέφσκι δεν ήθελε να ρισκάρει τη συμμετοχή κάποιων παικτών που ταλαιπωρήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες όπως Εφραίμ και Ασσίς. Νέα πρόσωπα στο σχήμα οι Αλαμπί, Πλατινί και Αγκουιάρ.

Π.Χρυσάνθου στην PrimeTel: “Υπάρχει ένα καθαρό φαβορί απόψε, αλλά πρέπει αυτό να αποδυθεί στο γήπεδο. Εάν υποτιμηθεί ο Άρης θα το πληρώσουμε. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς όμως έχουμε παίκτες ποιοτικούς που θα τους αντικαταστήσουν. Οι παίκτες πρέπει να δείχνουν πως τιμούν την φανέλα”

17:40 Αρκετός κόσμος εκτός Δυτικής

17:32 Η υπόλοιπη ομάδα κάνει προθέρμανση στο βοηθητικό στάδιο

Μακρινό πλάνο το ζέσταμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ

17:30 Χειροκρότημα στο Μορέιρα που εισήλθε για το ζέσταμα του

17:25 Άρχισε η προσέλευση στην Ανατολική εξέδρα

Το φύλλο αγώνος:

17:05 Ο πρώτος περίπατος των διαιτητών

17:00 Πλάνο εκτός Βόρειας

16:59 Τα βόρεια ταμεία

Εικόνες μία περίπου ώρα πριν από την έναρξη αγώνα:

16:50 Περιμένει χιλιάδες κόσμο το ΓΣΠ

 

16:42 Η εικόνα στα ταμεία της Δυτικής:

Η αποστολή της ΟΜΟΝΟΙΑΣ βρίσκεται στο γήπεδο εδώ και λίγη ώρα: Χοσέ Μορέιρα, Ευαγόρας Χατζηφραγκίσκου, Χοσέ Θερβέρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Ρασίντ Αλαμπί, Αντρέ Σκέμπρι, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Πιέρ Εμπέμπα, Ρενάτο Μαργκάσα, Πλατινί, Μάρκο Σοάρες, Γιώργος Εφραίμ, Λεάντρο, Μπρούνο Αγκουιάρ, Τόνι Τέιλορ, Λούκας Γκικίεβιτς, Νούνο Ασίς, Χάρης Κυριάκου, Αντρέας Παναγιώτου, Γιάννης Χατζηβασίλης και Μπραντάο Αλίπιο.