Home SPORTS NEWS Η Σίτι… μάδησε τους «πετεινούς» (video)

Η Σίτι… μάδησε τους «πετεινούς» (video)


Τον επιθετικό της οίστρο επέδειξε η Σίτι κόντρα στην Τότεναμ, με τους «πολίτες» να θριαμβεύουν με 6-0 για την 12η θέση στο «Σίτι οφ Μάντσεστερ». Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και ανέβηκαν στην 4η θέση, στο -6 από την κορυφή και την Άρσεναλ. Η Σίτι προσπέρασε την Τότεναμ και είναι ισόβαθμη με τη Σαουθάμπτον. Από την άλλη, οι Λονδρέζοι, δεν νίκησαν για τρίτο αγώνα (0-1-2), γνώρισαν την 2η σερί ήττα και έμειναν στους 20 πόντους…

Ο Χεσούς Νάβας έκανε το 1-0 μόλις στο 1’. Συγκεκριμένα πέτυχε πανέμορφο γκολ στο 12 δευτερόλεπτο, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 6-0 στο 90’+2!
Ο Σέρχιο Αγκουέρο σημείωσε δυο γκολ στο 41’ και στο 50’. Ο Αργεντινός άσος έχει πλέον 10 τέρματα στο πρωτάθλημα και έμεινε μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς, ξεπερνώντας τους Λουίς Σουάρες και Ντάνιελ Στάριτζ της Λίβερπουλ.
Στο 55’ σκόραρε (5-0) και ο Άλβαρο Νεγκρέδο, ο οποίος είχε συμμετοχή και στο 2-0 στο 34’, αλλά αυτό το τέρμα χρεώθηκε αυτογκόλ στον Σάντρο…

Οι συνθέσεις
ΣΙΤΙ: Παντιλιμόν, Σαμπαλέτα, Ντεμιτσέλις, Νάστασιτς (46′ Λέσκοτ), Κλισί, Φερναντίνιο, Γιαγιά Τουρέ, Χεσούς Νάβας, Νασρί (77′ Μίλνερ), Αγκουέρο (69′ Χάβι Γκαρθία), Νεγκρέδο.
τοτεναμ: Λορίς, Γουόκερ, Ντόσον, Καμπούλ, Βερτόνχεν, Παουλίνιο (61′ Ντεμπελέ), Σάντρο, Χόλτμπι (46′ Αντεμπαγιόρ), Λένον, Λαμέλα, Σολδάδο (61′ Σίγκουρτσον).

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr