Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τέλος στο σερί

Τέλος στο σερί

img_8864


Δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί της η ΟΜΟΝΟΙΑ που έμεινε στο Χ με τους καραγκιόζηδες του Άρη και το Τσούκκα. Οι πράσινοι έμειναν πίσω στο σκορ στην πρώτη φάση που έκανε ο Άρης και παρότι ισοφάρισαν νωρίς δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή.

Α’ ημίχρονο

Δυνατά μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μόλις στο 3 ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Ζοάο Πάουλο να σουτάρει από κοντά και τη μπάλα να κτυπάει σε σώματα στη γραμμή. Μέσα στα επόμενα 4 λεπτά ο Πλατινί επιχείρησε δύο σουτ με την  ίδια κατάληξη άουτ. Στο 12, ο Αλαμπί έκανε προβολή από τα δυο μέτρα, η μπάλα όμως κόντραρε και πήγε κόρνερ. 2 λεπτά αργότερα, νέα μεγάλη ευκαιρία με το Σκέμπρι να σουτάρει από το πέναλτι και τον Πάνο Κωνσταντίνου να αποκρούει. Κόντρα στη ροή του αγώνα, στο 22 μετά από στημένη φάση ο Άρης σκόραρε. Φάουλ στο δεύτερο δοκάρι και ο Τουράμ με προβολή νίκησε το Μορέιρα. Στην επόμενη φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως το σουτ του ΣΚέμπρι αποκρούστηκε και η κεφαλιά του Γκίκι πέρασε άουτ. Στο 39, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Σκέμπρι να πλασάρει από κοντά και τη μπάλα να αποκρούεται στη γραμμή. Τελευταία φάση του ημιχρόνου, ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Σοάρες που δεν σφυρίχτηκε. Γενικά ο Τσούκκας ήταν προκλητικός από το 1 ως το 45 και κατάφερε να αποσυντονίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Β’ ημίχρονο

Με γκολ από νωρίς ξεκίνησαν οι πράσινοι. Στο 50′ ο Τέιλορ σέντραρε και ο Πλατινί με κεφαλιά κάρφωσε τη μπάλα στο βάθος των δικτύων. Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε να πιέσει, Τσούκκας και Τσαγγάρης βρήκαν τρόπο να κόψουν το ρυθμό. Για ένα χάρτινο κυπελλάκι που δεν κτύπησε κανέναν, πήγαν στα αποδυτήρια και έμειναν εκεί για 6 λεπτά. Με την επανέναρξη ο Τέιλορ έκανε συρτή μπαλιά η οποία όμως αποκρούστηκε πριν το Γκίκι. Εκεί που η ΟΜΟΝΟΙΑ πίεζε και έψαχνε το δεύτερο γκολ λίγο έλειψε να δεχθεί νέο γκολ κόντρα στη ροή. Απευθείας φάουλ, απόκρουσε ο Μορέιρα και στην επαναφορά ο Ντίνα αστόχησε. Στο 87′ ο Αντράντε έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν από το πέναλτι σούταρε άουτ. Στο 90 νέα μεγάλη ευκαιρία με το Σκέμπρι με κεφαλιά να σημαδεύει το δοκάρι. Στις καθυστερήσεις ένα φάουλ του Σοάρες απέκρουσε ο Πάνος Κωνσταντίνου. Επίσης στις καθυστερήσεις μια κεφαλιά του Αλαμπί πέρασε άουτ.

Συμπερασματικά

Ο Τσούκκας ήταν προκλητικός από το 1 μέχρι το 90, όπως και οι καραγκιόζηδες παίκτες του Άρη, όμως και η ΟΜΟΝΟΙΑ τους έδωσε δικαιώματα που δεν σκόραρε νωρίς. Για αυτό λέμε πως πρέπει να τελειώνουν τα ματς νωρίς. Οι όποιες απουσίες δεν είναι δικαιολογία, πλέον πρέπει να διαχειριστούμε την απώλεια.