Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση για το επεισόδιο με τον Πάνο Κωνσταντίνου

Ανακοίνωση για το επεισόδιο με τον Πάνο Κωνσταντίνου

img_9185


Ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του ΓΣΠ στο παιχνίδι με τον Άρη, αλλά και για τα όσα υποστηρίζουν περί φιλοξενίας από την πλευρά της Λεμεσιανής ομάδας εξέδωσε η ΟΜΟΝΟΙΑ:

Η ΟΜΟΝΟΙΑ επιθυμεί να αποκαταστήσει την αλήθεια, αναφορικά με τα τη φιλοξενία που έτυχε η ομάδα του ΑΡΗ στο ΓΣΠ, αλλά και για τα όσα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια του σταδίου.

Όσο αφορά τη φιλοξενία, το Σωματείο μας ξεκαθαρίζει:
– Το Σωματείο μας παραχωρεί στη φιλοξενούμενη ομάδα 3 θέσεις στο Θεωρείο 1, 13 θέσεις στο Θεωρείο 26 και 50 εισιτήρια για το Νότιο Πέταλο. Στον Άρη το Σωματείο μας παραχώρησε, μετά από δική τους επιθυμία και παράκληση, 6 θέσεις στο Θεωρείο 1, 15 στο θεωρείο 26 και 65 εισιτήρια για την κερκίδα. Αυτό σημαίνει πως κανένας από την πλευρά του Άρη (ούτε φίλαθλος) δεν πλήρωσε για να δει το παιχνίδι.
– Υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με τις στολές του Άρη, καθώς καμία από τις δύο που διέθετε δεν μπορούσαν λόγω χρωμάτων να χρησιμοποιηθούν στον προχθεσινό αγώνα. Η ομάδα μας, αν και δεν είχε καμία υποχρέωση να το κάνει και ως γηπεδούχος μπορούσε απλά να αγωνιστεί με την 1η της στολή, επέλεξε να αγωνιστεί με τις μαύρες στολές, για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και να διευκολύνει την αντίπαλη ομάδα.
– Είχαμε λάβει οδηγίες από το ΓΣΠ μέσω επιστολής, να μην προθερμανθούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του κυρίως γηπέδου, λόγω του ότι είχε γίνει επανασπορά. Τελικά δόθηκε άδεια στον τερματοφύλακά μας για να προθερμανθεί στον αγωνιστικό χώρο και το Σωματείο μας, στα πλαίσια του Fair Play, κάλεσε άμεσα και τον τερματοφύλακα του Άρη να προθερμανθεί στο κυρίως γήπεδο.
– Οι παράγοντες του Άρη κατά την αποχώρησή τους από το ΓΣΠ μας ευχαρίστησαν για τη φιλοξενία. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τους λόγους που την επόμενη μέρα θυμήθηκαν ότι είχαν πρόβλημα με την φιλοξενία.
Όσο αφορά τα γεγονότα στα αποδυτήρια του σταδίου, το Σωματείο μας αναφέρει:
– Ο τερματοφύλακας του Άρη, Πάνος Κωνσταντίνου, αναίτια, απρόκλητα και ενώπιον της αστυνομίας γρονθοκόπησε μέλος του προσωπικού της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, προκαλώντας του πραγματική σωματική βλάβη. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα το μέλος του προσωπικού της ομάδας μας να χρειαστεί άμεση ιατρική περίθαλψη στο ιατρείο του σταδίου.
– Στο μέλος του προσωπικού της ομάδας μας που κτυπήθηκε έγιναν ραφές στο ιατρείο του σταδίου, για αποκατάσταση του τραύματος.
– Ο πρόεδρος του Άρη, ο οποίος είναι γιατρός στο επάγγελμα, ήταν παρών στο ιατρείο, περιέθαλψε το μέλος του προσωπικού της ομάδας μας και συνεπώς γνωρίζει πολύ καλά σε ποια κατάσταση ήταν. Επίσης συμπλήρωσε και περιέγραψε, ως είχε καθήκον, στο σχετικό έντυπο της αστυνομίας την κατάσταση του ασθενούς και σε τι κινήσεις προέβηκε. Τα μέλη της Διοίκησης του Σωματείου μας που ήταν παρόντα ευχαρίστησαν τον γιατρό για την άμεση ανταπόκριση του.
– Νοείται ότι το Σωματείο μας θα λάβει όλα τα δέοντα νομικά μέτρα κατά του Πάνου Κωνσταντίνου, για να προστατεύσει τα νόμιμα συμφέροντα τόσο του εργοδοτούμενού του που υπήρξε θύμα επίθεσης, αλλά και του Σωματείου μας.
– Ο Πάνος Κωνσταντίνου αποχώρησε ως κύριος από το ΓΣΠ μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του ΑΡΗ, παρουσία της αστυνομίας, των δημοσιογράφων, του προσωπικου του ΓΣΠ αλλά και του προέδρου και μελών του ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ούτε χτυπήθηκε, ούτε κατάγγειλε, ούτε παραπονέθηκε για κάτι τέτοιο. Προφανώς με την επιστροφή του ΑΡΗ στην Λεμεσό, ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε ιατρική υποστήριξη αλλά νομική. Το λιγότερο που θα έπρεπε να έχει ήδη κάνει ο τερματοφύλακας του Άρη, Πάνος Κωνσταντίνου, ήταν να απολογηθεί δημόσια για την συμπεριφορά του, τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.