Home SPORTS NEWS Εκτός ο Ρονάλντο με Γαλατάσαραϊ

Εκτός ο Ρονάλντο με Γαλατάσαραϊ


Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να απέφυγε τα χειρότερα στον αγώνα με την Αλμερία, αλλά έχει τελικά πρόβλημα στον αριστερό μηρό του και έτσι δεν θα αγωνιστεί με τη Γαλατάσαραϊ εντός για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή και για τον αγώνα με τη Βαγιαδολίδ το Σάββατο για το πρωτάθλημα! «Είμαι καλά», είπε ο διεθνής αστέρας…

Ο Πορτογάλος άσος μετέβη την Δευτέρα στο ιατρικό κέντρο με το οποίο συνεργάζεται η «βασίλισσα» και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που έδειξαν τραυματισμό στο πίσω μέρος του αριστερού μηρού. Σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο, ο Ρονάλντο δεν θα προσφέρει τις υπηρεσίες του εναντίον των Τούρκων, ενώ είναι αμφίβολος και για τη συνάντηση του προσεχούς Σαββάτου με τη Βαγιαδολίδ, για την πριμέρα ντιβισιόν. Ο Ρονάλντο παρουσιάστηκε καθυσηχαστικός στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν στο ιατρικό κέντρο, αναφέροντας: «Είμαι καλά…»!

Ο Ρονάλντο διανύει περίοδο εξαιρετικής φόρμας, καθώς στα τελευταία επτά παιχνίδια με τη Ρεάλ και την Εθνική Πορτογαλίας έχει σκοράρει 14 τέρματα.

Περισσότερες ειδήσεις στο pamesports.gr